GIF написа: ↑05 Юли 2025, 09:10
Quo vadis, Трифонов? - Кво вадиш, Трифонов ?
Трифонов го вади голям, ама мек !
Тошко не може да го извади дори и мек: искаше да спира програми на БНТ и БНР, а също и предаватели на БНР,
сега реши да оправя и здравеопазването.
Крайно време е някой да го оправи за да млъкне, вместо господарят му да се извинява за просташкото му поведение.
Тошко Йорданов просто показва отношението на цялата им организация - явно презрението към народа е изключително силно и те самите са изненадани от крайно негативната реакция на публиката срещу това, което показват и рязката завъртулка на 180 градуса в отношението им към всичко. Или просто през цялото време са били с маски, които в един момент свалиха и показаха истинските си "аз".
Имам удоволствието да ви съобщя, че от днес вече не съм водещ в телевизия „седем осми“. Телевизията поставя ново начало в славния си път към сърцата на суверена.
На Слави и Тошко пожелавам здраве, свобода, независимост, щастие, любов, смелост, мъжество, достойнство, чест и ум.
Те другото си го имат.
Телевизията на Слави Трифонов, 7/8, ще стане безплатна. Това обяви депутатът от "Има такъв народ" (ИТН) Тошко Йорданов, който наскоро се завърна като телевизионен водещ. Йорданов съобщи, че от 6 януари телевизията на Трифонов става безплатна и може да бъде гледана от всички без такса в интернет.
Nedyalko написа: ↑06 Яну 2026, 17:19
Телевизията на Слави Трифонов, 7/8, ще стане безплатна. Това обяви депутатът от "Има такъв народ" (ИТН) Тошко Йорданов, който наскоро се завърна като телевизионен водещ. Йорданов съобщи, че от 6 януари телевизията на Трифонов става безплатна и може да бъде гледана от всички без такса в интернет.
Добра новина за феновете на Краси Радков, само той държи гледаемостта
Това е много лоша новина. След предателството, чувстват, че времето им е приключило, и се опитват с долни трикове да върнат част от гласоподавателите. Дано хората са разумни и ги избягват.
Nedyalko написа: ↑06 Яну 2026, 17:19
Безплатна само до 6 април,след това пак ще искат пари ! пише го на сайта до 6 април !
Абонат на YETTEL BULGARIA 5G .... Давам 50 лева на този който ,ми скъса кабела на безжичния интернет ! Благодаря за вниманието !
BestRadio написа: ↑06 Яну 2026, 23:57
Никъде не споменават за излъчването си чрез кабелните оператори и отпадането на месечната такса от 0.40 евроцента?!