Там някога имало ли я е? Май не.
Новини около цифровизацията у нас
-
AngelRadilov
- Нов

- Been thanked: 1 time
-
GIF
- 1000+

- Been thanked: 99 times
Re: Новини около цифровизацията у нас
В Пазарджик до 1 юли 2025 г. имаше таблица, след 1 юли отново тръгна БОА.
-
GIF
- 1000+

- Been thanked: 99 times
-
stankos
- 500+

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 26 times
Ами да заделят някоя копейка от залъка си и да си плащат като Болен Шизеров за Алфа преди години. Съмнява ме обаче, че тези действието изваждане не го умеят.Плюс това не си ти, който определя кое мислене е правилно и кое не!
-
elman22
- 1000+

- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 122 times
Канал 3 е добра идея, но едва ли имат възможност за ефирно излъчване.
-
furforan
- 100+

- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 12 times
Да пуснат няколко канала за възрастни,стига само канали с политика,нека да се агитира,да оправим демографския проблем на България 
Абонат на YETTEL BULGARIA 5G .... Давам 50 лева на този който ,ми скъса кабела на безжичния интернет ! Благодаря за вниманието !
-
R1B1
- 500+

- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 127 times
А кой да определя - мафиотите и мутрите, които мразят народа? Които крадат и лъжат като за последно? Точно аз съм и аз мога да променя нещата.
Edit: ShukiBG
Некоректно поставяне на определен пол под общ знаменател
-
furforan
- 100+

Защо да няма и такива канали,всеки един тв оператор ги предлага,даже аз на сателита на 16Е имам безплатен канал некодиран словенски,дават орно филми,не редовно ама доста пъти съм гледал
А което е най страното е ,че този канал е фта и не иска да пишеш парола за да се отключи.
Абонат на YETTEL BULGARIA 5G .... Давам 50 лева на този който ,ми скъса кабела на безжичния интернет ! Благодаря за вниманието !
-
Радостин Райчов
- Нов

Интересен факт е, че телевизия България ОН ЕР е скачена на регионалния мултиплекс на 27 - ми канал само за град София и област София, вместо на 40 - ти канал и така в градовете Кюстендил, Радомир и Перник остава негледаема ефирно и няма да бъде гледана ефирно !!! Интересно, какво ли ще си кажат, ако някоя/някой експериментира и ги уведоми - тях от телевизията или компанията оператор на мултиплексите, пробвайте ?! Тоест така излиза, че не са се постарали да всяват своята гледна точка навсякъде, ами да !!!
-
Радостин Райчов
- Нов

Така в Областите Перник и моята Област - Кюстендил телевизия България ОН ЕР не се приема като национална ефирна телевизия, тоест няма да мога да ги гледам и да ми налагат тяхната гледна точка !!! Тоест те явно нямат интересен за тотално ефирно покритие?! Надали ще има още национални ефирна прогрмами на този етап ?!
-
YU1SMM
- Нов

- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 20 times
България ОН ЕР се гледа спокойно в град Пирот (Сърбия) на 27 и 32 канал.
-
Радостин Райчов
- Нов

- veniotr
- 100+

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 29 times
То преди няколко години я имаше за кратко на 40 канал но я спряха, можеби да има какво да излъчват на 27 канал че тоя мукс е напълно безмислен.Радостин Райчов написа: ↑11 Юли 2025, 01:46Според Вас, защо телевизия Bulgaria ON AIR не се излъчва на мултиплекса на 40 - ти канал, при положение че 40 - ти канал има предаватели с широка зона на обхват от телевизионните кули и висока мощност, каквито са например: София/връх Копитото 5kW, София Тв кула 1kW, Кюстендил/връх Виден 5kW, плюс други като в Перник 100W и Перник Изток 100W ?! Вие, какво мислите, може ли телевизията да бъде скачена от 27 - ми на 40 - ти канал, някой от Вас, дали знае как да уведоми затова например телевизия Bulgaria ON AIR или оператора на мултиплекса и да напише дали са разбрали и дали е възможно това ?!
- ЖОРО
- 1000+

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 58 times
BG ON AIR винаги от присъствието си в ефира е била с 85% покритие , излъчваше чрез втората национална мрежа .. за това не се излъчва на 40-ти канал за София защото ще обхване Самоков и Кюстендил , зони към които няма интерес ..
- ЖОРО
- 1000+

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 58 times
Безсмислен е за тебе ... чрез него се гепят най много пари ...veniotr написа: ↑11 Юли 2025, 07:46То преди няколко години я имаше за кратко на 40 канал но я спряха, можеби да има какво да излъчват на 27 канал че тоя мукс е напълно безмислен.Радостин Райчов написа: ↑11 Юли 2025, 01:46Според Вас, защо телевизия Bulgaria ON AIR не се излъчва на мултиплекса на 40 - ти канал, при положение че 40 - ти канал има предаватели с широка зона на обхват от телевизионните кули и висока мощност, каквито са например: София/връх Копитото 5kW, София Тв кула 1kW, Кюстендил/връх Виден 5kW, плюс други като в Перник 100W и Перник Изток 100W ?! Вие, какво мислите, може ли телевизията да бъде скачена от 27 - ми на 40 - ти канал, някой от Вас, дали знае как да уведоми затова например телевизия Bulgaria ON AIR или оператора на мултиплекса и да напише дали са разбрали и дали е възможно това ?!
-
furforan
- 100+

Въпреки че тази телевизия я считам за варненска,тъй като и аз съм от варна,честно казано хич не ми харесва ,не самата телевизия ами това са едни дрънкалници,по цял ден новини,говоря и за другите подобни,блумберг бг еврнюз България.Евроком,България 24 ,канал 3 ,само си чешат езиците и нищо друго освен новини,хайде някой да пусне някаква музикална тв на цифровата ефирна тв,да пуснат за БГ поп музика,за ретро диско музика,ето аз слушам предимно чалга и диско,но въпреки това настоявам да има такива за БГ поп музика и за ретро диско.
А не да се надяваме,да има специализирани предавания за такива вид музики.Които са с много кратко часово време на излъчване.
А не да се надяваме,да има специализирани предавания за такива вид музики.Които са с много кратко часово време на излъчване.