Как става този номер ?!
-
furforan
- Нов

- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 10 times
Как става този номер ?!
Някой може ли да ми каже,в словакия имат ли СЕМ ? защото ми се вижда странно ,на 16Е има един словенски канал,почти редовно дават,това което обикновеенно е след 1 часа вечерта, и предимно го пускат вечер,но тази словашка телевизия,няма да я казвам дава тези филми ( условно ги наричам формула 18 ),свбодно а би трябвало да е кодиран канал ? Дават всичко 1 към 1 ?
Абонат на YETTEL BULGARIA 5G .... Давам 50 лева на този който ,ми скъса кабела на безжичния интернет ! Благодаря за вниманието !
-
furforan
- Нов

Re: Как става този номер ?!
ARENA словенски е
Абонат на YETTEL BULGARIA 5G .... Давам 50 лева на този който ,ми скъса кабела на безжичния интернет ! Благодаря за вниманието !
- GIF
- 1000+

- Been thanked: 85 times
Нормална свободна телевизия, има и седмична програма:
http://www.tvarena.si/
При мен нещо не се вижда, предполагам че е необходима по-точна настройка на антената.
Докато се наканя да настроя антената, Арената може да бъде кодирана, но това е положението,
който изпревари ще гледа на аванта.
Гледайте редовно, но умерено !
http://www.tvarena.si/
При мен нещо не се вижда, предполагам че е необходима по-точна настройка на антената.
Докато се наканя да настроя антената, Арената може да бъде кодирана, но това е положението,
който изпревари ще гледа на аванта.
Гледайте редовно, но умерено !
-
furforan
- Нов

В момента на 16Е ,има доста " временно фта ",румънски телевизии даже гледам картунито .
- nvr
- 1000+

- Has thanked: 167 times
- Been thanked: 32 times
Каналът е от Словения,а не от Словакия.Словения е бивша югославска република граничеща с Австрия,Италия и Хърватска,а Словакия е до Чехия.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
-
samlevy0515
- Нов

- Обратна връзка:
И в Словакия имат СЕМ, да. Той не е само за България, а за цялата група. Понякога пускат едно и също нещо по различните национални канали, така че това не е изненадващо.
Разгледайте site и вземете онлайн нашата обширна колекция от серво мотори, BLDC мотори.
- nvr
- 1000+

- Has thanked: 167 times
- Been thanked: 32 times
Каналът е от република Словения,която е бивша югославска република.А Словакия е по на север
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
- radiomanbg
- 1000+

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 180 times