Приятен подбор на българска музика от всички жанрове! Приятно слушане!
Радио Татковина
-
programing122
- 500+

Re: Радио Татковина
Добро е, слушам го! Само гадното е дето пускат чалга! Ей, скоро няма да чуем едно добро българско радио само с българска музика ...
-
programing122
- 500+

Тази сутрин обаче наистина много се лигавиха на сутрешния блок по БГ радио!
Слушайте, смеха е гарантиран!
Тема : Трябва ли мъжете да ядът шоколад, когато половинките и са на диета?
Изтегли запис : Теглене!
Слушайте, смеха е гарантиран!
Тема : Трябва ли мъжете да ядът шоколад, когато половинките и са на диета?
Изтегли запис : Теглене!
- Playbob
- 1000+

- Обратна връзка:
Аман от такива офтопици.m3gab0y написа: Само не разбрах какво общо има Радио Татковина с БГ Радио ?!
Има 2-3 поста по темата, а всичко останало са глупости. И тая тема отиде на боклука, като почти всички останали...
Относно БГ Радио, май направо във форума трябва да се направи отделен раздел за него, че малкото фенове които има са тотално фанатично настроени и като започнат да пишат за него, и да го защитават, все едно света свършва, става малко тъпичко
И да подчертая, че никога не съм имал нещо против радиото, а само против фанатичните постове на някои хора тук, за които това радио (и още едно) са свещенни и като се заговори за тях става веселба.
Тук трябва малко административна намеса, май...
По темата: поздрави на екипа зад това радио. Хубаво е да се правят такива неща за сънародниците ни, които са далеч от родината, а искат да чуят нещо родно.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо - получаваш нови въпроси;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Руски форум: питаш нещо - получаваш нови въпроси;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
-
elman22
- 1000+

- Has thanked: 325 times
- Been thanked: 119 times
Добро впечатление ми направи това радио, пускат много песни, които ги няма по БГ Радио.
-
furforan
- Нов

- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 10 times
БГ радио е хубаво ,но ! В него ме дразни едно много малко нещо,ммного пъти пускат рекламата " само Българска музика ",а след нея песен на английски език,да певеца пак е Българин,но песен на английски няма място в БГ радио.Да сте чули радио би би си лондон,да каже само английска музиа и да пусне БГ песен ?
Абонат на YETTEL BULGARIA 5G .... Давам 50 лева на този който ,ми скъса кабела на безжичния интернет ! Благодаря за вниманието !
-
elman22
- 1000+

- Has thanked: 325 times
- Been thanked: 119 times
Да, не е лошо, но радио Татковина поне пуска наистина само песни на български.furforan написа: ↑23 Сеп 2025, 22:06 БГ радио е хубаво ,но ! В него ме дразни едно много малко нещо,ммного пъти пускат рекламата " само Българска музика ",а след нея песен на английски език,да певеца пак е Българин,но песен на английски няма място в БГ радио.Да сте чули радио би би си лондон,да каже само английска музиа и да пусне БГ песен ?
- radiator
- 1000+

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 64 times
Няма такава радиостанция ББС Лондон, просто да има потребителят предвид. ББС Лондон е програмен регион, в който се излъчват 5 регионални програми на ББС, плюс националните от Радио 1 до Радио 6. Но това е друга тема.
Иначе - да, по ББС се излъчват песни не само на английски език. Ако дадена песен е популярна, на испански, италиански, корейски напоследък... каквото - ако влезе в класациите, тя ще бъде излъчена по Радио 1, което е радиото на ББС за модерна музика. Има такива случаи - прочетете. Да не говорим, че ББС има и национална дигитална радиостанция, която излъчва и на СВ в 4 големи региона и се казва BBC Asian Network и там музиката е на какви ли не езици от Азия. Така, че... отново малко неподготвени някои колеги тук се изказват.
Слоганът на БГ Радио е коректен - само българска музика означава музика, написана, записана и произведена в България. Езикът е допълнителна категория.
-
furforan
- Нов

- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 10 times
То че няма няма,тук си прав.но аз дсавам пример че нито една чужда радио станция,няма да пусне след реклама че само тяхна музика,и да пусне Българска песен.
Абонат на YETTEL BULGARIA 5G .... Давам 50 лева на този който ,ми скъса кабела на безжичния интернет ! Благодаря за вниманието !
-
samlevy0515
- Нов

- Обратна връзка: