ShukiBG написа: ↑30 Юли 2025, 18:57
Голем мързел ги е застигнал тея…очевидно и писането на статия за безидейната машинка за пачки Авторадио е непосилна задача за медийната група
Аз направо предлагам и тримата “господа” да бъдат заместени от AI..изкуственият интелект може да измисли по-оригинали идеи от тях
С този изкуствен интелект хората като че ли станаха по-мързеливи, в някакъв сайт имаше една спортна статия и в нея също пишеше
,,Ето идея за статия, подходяща за спортен сайт."
ShukiBG написа: ↑30 Юли 2025, 18:57
Голем мързел ги е застигнал тея…очевидно и писането на статия за безидейната машинка за пачки Авторадио е непосилна задача за медийната група
Аз направо предлагам и тримата “господа” да бъдат заместени от AI..изкуственият интелект може да измисли по-оригинали идеи от тях
С този изкуствен интелект хората като че ли станаха по-мързеливи, в някакъв сайт имаше една спортна статия и в нея също пишеше
,,Ето идея за статия, подходяща за спортен сайт."
Не е съвсем така,хората винаги са си били мързеливи,ако не бяха мързеливи,защо се създават толкова модерни технологии ,които да вършат работата на хората ? мисля че е точно заради това,щото ги мързи да работят,искат други да се потят вместо тях...
Абонат на YETTEL BULGARIA 5G .... Давам 50 лева на този който ,ми скъса кабела на безжичния интернет ! Благодаря за вниманието !
partyfm написа: ↑24 Окт 2025, 21:42Интересно как в други държави може да се случат нещата а в България не се случват
Много лош пример, но дори той показва колко назад технологично е България - после да няма разсърдили се когато се казва, че България е държава от N-тия свят... Другите държави работят за народите си, препускат напред, а тук само се гледа как да стане по-лошо с всеки изминал ден.
meloman No 1 написа: ↑24 Окт 2025, 00:59А каналите в момента на DVB-T разпространението са горе-долу колкото бяха преди 25 години аналагово - тоест няма голяма загуба
Напразно изхарчен капитал за ново оборудване, можеха да си кретат с аналоговата пародия още 200 години.
Не е по темата ама за съжаление САЩ се превръщат в комунистическа държава с оранжевият клоун-Тръмп!Те отдавна не са велика страна,а какви велики президенти имаха?!С терористи не трябва да се преговаря,а путин иска Украйна да капитулира...
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
Прочетете само това, и си направете изводите. Ето, човекът е мизерствал в планината, и системата като го открие първата и работа е да го смачка. Това трябва да са закоравели престъпници ... А във втория случай има смърт чрез самоубийство, и институциите разбира се отказват да си свършат работата, защото явно имат много по-важни занимания. При това положение не очаквайте нищо хубаво в тази страна. Българинът ще се научи рано или късно - властта идва с отговорност, не може да вземеш само едното. А политиците в днешно време си плачат за една голяма балтия. Политици, ченгета, мутри, и целия посттоталитарен боклук. В страна, в която не зачитат и правото на собственост.