Радио Вероника - Ритъмът на сърцето
- newdx-burgas
- Нов

- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 23 times
Re: Радио Вероника - Ритъмът на сърцето
Имат и много надут компресор но това е друг въпрос. С по ниско ниво на стрийма нещата ще са по слушаеми в Бургас.
- Stan_Blackpink
- Нов

- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
- Обратна връзка:
Имам чувството, че радиото взима да се подобрява малко 
City.bg
-
ShukiBG
- 1000+

- Has thanked: 620 times
- Been thanked: 255 times
- Обратна връзка:
Музикалният плейлист на радио Вероника най-накрая претърпя сериозно освежаване
след продължил доста месеци застой. Поздравителен блок няма, но и като 100% музикална радиостанция поддържа потенциала да бори другото “В”, като единствена алтернатива в национален мащаб.
Вече чакаме Коледа и Нова година. Всяка година успяват да ме изненадат…кога приятно, кога неприятно
Вече чакаме Коледа и Нова година. Всяка година успяват да ме изненадат…кога приятно, кога неприятно
FM/MW/LW/SW/AIR Receiver: XHDATA-D808
DAB/DAB+ Receiver: Panasonic RF-D10, Sony XDR-P1DBP
TV: Leadstar D10
Представител от
-
furforan
- 100+

- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 15 times
Те всички радиостанции ,много бавно си сменят плейлистите.явно като са платили за едни песни,ги връткат докато не им писне и на тяхShukiBG написа: ↑13 Дек 2025, 15:48 Музикалният плейлист на радио Вероника най-накрая претърпя сериозно освежаванеслед продължил доста месеци застой. Поздравителен блок няма, но и като 100% музикална радиостанция поддържа потенциала да бори другото “В”, като единствена алтернатива в национален мащаб.
Вече чакаме Коледа и Нова година. Всяка година успяват да ме изненадат…кога приятно, кога неприятно![]()
Абонат на YETTEL BULGARIA 5G .... Давам 50 лева на този който ,ми скъса кабела на безжичния интернет ! Благодаря за вниманието !
-
R1B1
- 500+

- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 127 times
Странно е, че не ги интересува какво искат слушателите и кога ще им писне на тях.
Как става това плащане? Ако е за една песен за едно излъчване, то няма значение дали въртят 30 песни или 3000 песни. Крайната сметка е еднаква.
- ЖОРО
- 1000+

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 58 times
кат сложа лист с 2000 песни на Ганчо и Марийка за 1 година и виж само от публичното колко ще смъкна ... направо мезонет ще си взема ...
- hot_fan
- 1000+

- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 25 times
Колеги, отново демонстрирате крайна некомпетентност. Моля, запознайте се с ценообразуването при уреждане на авторски и сродни права с ПРОФОН и Мюзикаутор, и след това пишете глупости. Жокер: Тарифите са на базата процентно съдържание на музика в програмата на дадена радиостанция и т.н. Наздраве! 
- Stani
- 1000+

- Has thanked: 240 times
- Been thanked: 187 times
Абе хора, не ви ли стана ясно, че на собствениците не им дреме за слушателите, важното е да има рекламодатели, печалба да пада, па там нека се врЪти нещо па било то и едно и също.
-
Vasil_4416
- Нов

Здравейте!Някой би ли обяснил защо в сайта предавател пише,че в град Септември и град Белово има радио Вероника,а качеството е много лошо на радиото.Писах няколко имайла на радиото за проблема,обаче никой не ми връща нищо.Според вас редно ли е щом е упоменато,че има радио Вероника в съответния град ,а то да не предава въобще чисто?Някой би ли дал съвет какво може да се направи в този случай,освен да слушам радиото онлайн?
- BestRadio
- 1000+

- Has thanked: 405 times
- Been thanked: 271 times
- Обратна връзка:
Предавателят е за гр. Пловдив с усилена мощност, като на картата на покритие изрично е посочено, че то е условно. Т.е. посочените градове са в периметъра на условен прием.
Предвид точката на излъчване и отдалечеността й от тези градчета и релефът, резонно е приемът да е слаб.
Вероника не е правила скоро опит да разширява покритието си. Преди вече доста години бяха подадени документи за конкурсите за Габрово, Ямбол, Перник, Гоце Делчев и Перник. Единствено за Перник бяха допуснати за класиране. В последните десетина години макар чалгаризацията да бележи връх, маркетинговите консултанти на RadioPlay не ги съветват да разширяват честотната мрежа на Вероника!?
Предвид точката на излъчване и отдалечеността й от тези градчета и релефът, резонно е приемът да е слаб.
Вероника не е правила скоро опит да разширява покритието си. Преди вече доста години бяха подадени документи за конкурсите за Габрово, Ямбол, Перник, Гоце Делчев и Перник. Единствено за Перник бяха допуснати за класиране. В последните десетина години макар чалгаризацията да бележи връх, маркетинговите консултанти на RadioPlay не ги съветват да разширяват честотната мрежа на Вероника!?
-
Vasil_4416
- Нов

Добре,обаче радио Веселина няма този проблем,хващам я без проблеми станцията,като Веселина пак използва приемник от Пловдив, не разбирам само защо на радио Вероника приемника е по-слаб.Редно е щом е посочено, че е съответния град има радиостанция на Вероника да предава чисто.Към кого да се обърна да се отстрани този проблем?BestRadio написа: ↑15 Дек 2025, 20:59 Предавателят е за гр. Пловдив с усилена мощност, като на картата на покритие изрично е посочено, че то е условно. Т.е. посочените градове са в периметъра на условен прием.
- jorko
- 1000+

- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 24 times
Веселина се приема по-добре около района на Пазарджик, защото освен, че излъчва от по-различна точка и с по-висока мощност от тази на Вероника, но и антената предполагаемо е също завъртяна в тази посока!Vasil_4416 написа: ↑15 Дек 2025, 22:45 Добре,обаче радио Веселина няма този проблем,хващам я без проблеми станцията,като Веселина пак използва приемник от Пловдив, не разбирам само защо на радио Вероника приемника е по-слаб.Редно е щом е посочено, че е съответния град има радиостанция на Вероника да предава чисто.Към кого да се обърна да се отстрани този проблем?
Самите радия иначе имат лиценз за Пловдив, а останалото като покритие е най-вече в зависимост от релефа, точката на излъчване и мощността. Това, че е описано тук в сайта на Предавател че се приема например в Септември или Белово не значи, че излъчват за тези градове, а че има сигнал там.
-
Vasil_4416
- Нов

Много кофти,ще се опитам да се свържа с тях(за сега е неуспешно).Жалко,защото Вероника ми харесва много повече от Веселина.Все пак ще направя последен опит,да се подобри връзката към по-отдалечените места.jorko написа: ↑15 Дек 2025, 23:20Веселина се приема по-добре около района на Пазарджик, защото освен, че излъчва от по-различна точка и с по-висока мощност от тази на Вероника, но и антената предполагаемо е също завъртяна в тази посока!Vasil_4416 написа: ↑15 Дек 2025, 22:45 Добре,обаче радио Веселина няма този проблем,хващам я без проблеми станцията,като Веселина пак използва приемник от Пловдив, не разбирам само защо на радио Вероника приемника е по-слаб.Редно е щом е посочено, че е съответния град има радиостанция на Вероника да предава чисто.Към кого да се обърна да се отстрани този проблем?
Самите радия иначе имат лиценз за Пловдив, а останалото като покритие е най-вече в зависимост от релефа, точката на излъчване и мощността. Това, че е описано тук в сайта на Предавател че се приема например в Септември или Белово не значи, че излъчват за тези градове, а че има сигнал там.
-
ShukiBG
- 1000+

- Has thanked: 620 times
- Been thanked: 255 times
- Обратна връзка:
Веселина за Пловдив излъчва от РПЦ-то над село Белащица, а Вероника е от градска точка (Сахат тепе). Много зависи с какъв приемник се оптивате да слушате. Забравете от Радиоплей да откликнат на желанието Ви към момента! За целта - предавателят трябва да бъде преместен на РПЦ-то над Белащица, което ще гарантира стабилен сигнал на територията на област Пазарджик. За последното надежда има, понеже видяхме подобно преместване на софийския предавател от градската ТВ кула на връх Копитото.Vasil_4416 написа: ↑15 Дек 2025, 23:44 Добре,обаче радио Веселина няма този проблем,хващам я без проблеми станцията,като Веселина пак използва приемник от Пловдив, не разбирам само защо на радио Вероника приемника е по-слаб.Редно е щом е посочено, че е съответния град има радиостанция на Вероника да предава чисто.Към кого да се обърна да се отстрани този проблем?
Много кофти,ще се опитам да се свържа с тях(за сега е неуспешно).Жалко,защото Вероника ми харесва много повече от Веселина.Все пак ще направя последен опит,да се подобри връзката към по-отдалечените места.
Относно информацията в сайта тук - тя не е съгласувана с упоменатото от радиостанцията покритие, което е именно САМО град Пловдив. Лицензът е за местно покритие и всеки извънградски прием се счита като бонус!
P.S. От сградата на община Пазарджик има конкурентно излъчване, което по спомен бях слушал чисто с RDS в Белово
FM/MW/LW/SW/AIR Receiver: XHDATA-D808
DAB/DAB+ Receiver: Panasonic RF-D10, Sony XDR-P1DBP
TV: Leadstar D10
Представител от
-
Vasil_4416
- Нов

Вие имате ли проблеми с предаването на Радио Вероника посока Пазарджик, защото на мен още на излизане от Пловдив се губи връзката и почва да пръщи?Писах няколко имейла,ама явно имат доста работа, защото минаха няколко дни и още няма отговор.ShukiBG написа: ↑15 Дек 2025, 23:59Веселина за Пловдив излъчва от РПЦ-то над село Белащица, а Вероника е от градска точка (Сахат тепе). Много зависи с какъв приемник се оптивате да слушате. Забравете от Радиоплей да откликнат на желанието Ви към момента! За целта - предавателят трябва да бъде преместен на РПЦ-то над Белащица, което ще гарантира стабилен сигнал на територията на област Пазарджик. За последното надежда има, понеже видяхме подобно преместване на софийския предавател от градската ТВ кула на връх Копитото.Vasil_4416 написа: ↑15 Дек 2025, 23:44 Добре,обаче радио Веселина няма този проблем,хващам я без проблеми станцията,като Веселина пак използва приемник от Пловдив, не разбирам само защо на радио Вероника приемника е по-слаб.Редно е щом е посочено, че е съответния град има радиостанция на Вероника да предава чисто.Към кого да се обърна да се отстрани този проблем?
Много кофти,ще се опитам да се свържа с тях(за сега е неуспешно).Жалко,защото Вероника ми харесва много повече от Веселина.Все пак ще направя последен опит,да се подобри връзката към по-отдалечените места.
Относно информацията в сайта тук - тя не е съгласувана с упоменатото от радиостанцията покритие, което е именно САМО град Пловдив. Лицензът е за местно покритие и всеки извънградски прием се счита като бонус!
P.S. От сградата на община Пазарджик има конкурентно излъчване, което по спомен бях слушал чисто с RDS в Белово![]()
-
R1B1
- 500+

- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 127 times
Проблемът на Вероника Пловдив 93.4 е, че честотата е замърсена и интерферира от други радиостанции на същата честота или през 0.2.
Могат да решат проблема изключително лесно - махат този навлек радио едно, дет е на прекалено много честоти, в съседни градове с припокриващо се покритие и воала - ще има честоти и за Вероника и за Радио Нова.
Могат да решат проблема изключително лесно - махат този навлек радио едно, дет е на прекалено много честоти, в съседни градове с припокриващо се покритие и воала - ще има честоти и за Вероника и за Радио Нова.
-
Vasil_4416
- Нов

Писах им имейл на [email protected]
,обаче след 5 дни все още не съм получил отговор,писах им на фейсбук страницата, пак същото.
Някой да ми даде съвет къде да им пиша или да звънна,за да чуят проблема ми,че така като гледам само си пиша.
,обаче след 5 дни все още не съм получил отговор,писах им на фейсбук страницата, пак същото.
Някой да ми даде съвет къде да им пиша или да звънна,за да чуят проблема ми,че така като гледам само си пиша.
-
Vasil_4416
- Нов

- Stani
- 1000+

- Has thanked: 240 times
- Been thanked: 187 times
Трудна работа е, едно преместване и изменение на параметрите и точката на излъчване е към десетина бона, които трябва медията да плати на регулаторните оргнани!Vasil_4416 написа: ↑17 Дек 2025, 06:44 Писах им имейл на [email protected]