Устройство за измерване силата на тв сигнал

Предаватели, приемници, антени, радио-софтуер
jan1
Нов
Нов

Устройство за измерване силата на тв сигнал

Мнение от jan1 »

Здравейте,
Във връзка с работата много често ми се налага да меря силата на телевизионен сигнал, а нямам с какво. Поради това търся проблема на сляпо или с тъй наречения метод проба/грешка. Бихте ли ми препоръчали достъпен уред за измерване или схема на любителски такъв? Цял телевизор да си нося не е особено удачно. Благодаря.
Последно промяна от jan1 на 22 Яну 2026, 10:18, променено общо 1 път.
Jan :Cylon
furforan
100+
100+
Has thanked: 62 times
Been thanked: 11 times

Re: Устройство за измерване силата на тв сигнал

Мнение от furforan »

Аз си купих това ,комбо уред за настройка на цифрова ефирна ,сателитна и кабелна телевизия.ново само за 149 лева .
Дори като спре тока можеш да гледаш тв,и да слушаш радио на него.показва на екран какви телевизии е хванал.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Абонат на YETTEL BULGARIA 5G .... Давам 50 лева на този който ,ми скъса кабела на безжичния интернет ! Благодаря за вниманието !
YU1SMM
Нов
Нов
Has thanked: 23 times
Been thanked: 20 times

Мнение от YU1SMM »

furforan написа: 15 Яну 2026, 00:35 Аз си купих това ,комбо уред за настройка на цифрова ефирна ,сателитна и кабелна телевизия.ново само за 149 лева .
Дори като спре тока можеш да гледаш тв,и да слушаш радио на него.показва на екран какви телевизии е хванал.
Имам същия, ползвам го вече 4-та година. Този уред не е много чувствителен, но горе-долу върши работа, батерията му е с малък капацитет.
furforan
100+
100+
Has thanked: 62 times
Been thanked: 11 times

Мнение от furforan »

YU1SMM написа: 16 Яну 2026, 20:43
furforan написа: 15 Яну 2026, 00:35 Аз си купих това ,комбо уред за настройка на цифрова ефирна ,сателитна и кабелна телевизия.ново само за 149 лева .
Имам същия, ползвам го вече 4-та година. Този уред не е много чувствителен, но горе-долу върши работа, батерията му е с малък капацитет.
За тия пари няма какво повече да се жеале,другия минус му е че не лови мултистрийм каналите от 16Е БГ двб-т,но нe е фатално,няма как да дам близо 350 лева за уред който се ползва рядко.
Абонат на YETTEL BULGARIA 5G .... Давам 50 лева на този който ,ми скъса кабела на безжичния интернет ! Благодаря за вниманието !
Публикувай отговор