Kaкво не ви харесва в България ? (Радио / ТВ / Мобилни оператори)
-
tekotien
- 1000+

- Has thanked: 152 times
- Been thanked: 71 times
Re: Kaкво не ви харесва в България ? (Радио / ТВ / Мобилни оператори)
Искам да питам , някой може ли да каже за предплатените теленор/йеттел карти, колко време ако спра да презареждам са активни и приемащи обаждания ?
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
-
R1B1
- 500+

- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 127 times
Не ми харесва, че няма народно събрание, което да работи за развитието на страната, а не само за шепа олигарси и няколко човека, които си мислят, че "имат пари", за сметка на всички останали, които тънат в лоши условия (меко казано).
Поздравление за инициативата.
Казваш, че трябва "биволско" търпение. Според мен не. Трябва организация.
Защо не се организирате с "колегите", не направите съюз на радио-производителите в България и не застанете пред партия Възраждане (например) с искания да се цифровизира радио ефира в страната, за да има място и за вас?
И не, не се е "чалганизирала" страната. Просто никой не знае за вас, защото нямате достъп до ефира.
Радио Energy не е чалга радио, и не е станало най-популярното радио в България заради онлай излъчвания.
Радио Нова също.
Помислете за създаване на организация.
След това за връзка до партия с конкретни искания.
След това промяна на Закона за Радиото и Телевизията.
След това стартиране на цифровизация.
След това конкурси за място на мултиплексите.
След това започване на ефирно излъчване.
Успех!
radioextreme написа: ↑13 Май 2023, 22:27 Здравейте! Е, май дойде време и аз да се представя тук. Като разгледах темите назад, видях много ентусиазирани "колеги" стартиращи най-различни радио-музикални проекти, вижда се голям ентусиазъм в началните постове и след време всичко умира... Така е, тези проекти тип "свирещи компютри" искат много, много работа, много постоянство, биволско търпение, както и капчица творческа мисъл и любов към музиката. А.. и малко излишни пари които да се наливат. Нека сега представя и моя проект тип свирещ компютър ориентиран стилово към Vocal Deep House и Nu Disko. Защо точно Deep House? Просто ми харесва звученето и разнообразието на тази музика, което може да бъде от много нежно до такова, което вдига адреналина, а и липсват чисто ориентирани към Vocal Deep House музиката радиа в България. "Радиото" е вече на почти година и не е споделяно по български сайтове, заради тоталната чалгализация която се настани по нашите земи. За тази една година се извърши колосална работа и поне за сега, само смъртта може да ме накара да го спра.![]()
http://extremedeephouse.website2.me
http://79.98.108.170:8117/stream 192Kbps
http://79.98.108.170:8117/streampro 64Kbps
https://extremedeephouse.radio12345.com 128kbps
http://s20.myradiostream.com:18988 128Kbps
Има по какво да се работи все още и винаги ще има. Дано успея да го докарам до нивото на което ми се иска е и което съм планувал да постигна.Засега е това. Ако имате въпроси, от време на време ще бъда тук.
Поздравление за инициативата.
Казваш, че трябва "биволско" търпение. Според мен не. Трябва организация.
Защо не се организирате с "колегите", не направите съюз на радио-производителите в България и не застанете пред партия Възраждане (например) с искания да се цифровизира радио ефира в страната, за да има място и за вас?
И не, не се е "чалганизирала" страната. Просто никой не знае за вас, защото нямате достъп до ефира.
Радио Energy не е чалга радио, и не е станало най-популярното радио в България заради онлай излъчвания.
Радио Нова също.
Помислете за създаване на организация.
След това за връзка до партия с конкретни искания.
След това промяна на Закона за Радиото и Телевизията.
След това стартиране на цифровизация.
След това конкурси за място на мултиплексите.
След това започване на ефирно излъчване.
Успех!
-
elman22
- 1000+

- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 121 times
Не ми харесва,че доставчиците предлагат едни и същи канали и няма специални канали за клиентите на операторите. То така почти е все едно кой оператор ще избереш.
-
R1B1
- 500+

Не ми харесва, че футболното първенство е забито зад стена за плащане на Диема Екстра. 13 лв. за да гледаш едно от не най-силните първенства.
Вместо това може да се излъчва по-удобно по БНТ3, Ринг и Нова Спорт.
Не ми харесва, че дават мачове от Шампионска лига по Бтв Екшън.
Защо не дават само по Ринг?
- alex2510
- 100+

- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 50 times
- Обратна връзка:
И аз не знам защо цената за пакета Диема Екстра е толкова необосновано висока, но няма да коментирам и дълбая в това, защото мога да изпадна в неточности.R1B1 написа: ↑15 Май 2023, 12:59 Не ми харесва, че футболното първенство е забито зад стена за плащане на Диема Екстра. 13 лв. за да гледаш едно от не най-силните първенства.
Това първо. Второ - за да се излъчи първенството по някоя друга телевизия, тя трябва да закупи правата за излъчване. А това е свързано с немалко пари, които не съм особено сигурен в сегашната ситуация дали БНТ може да си позволи. bTV по принцип не биха имали интерес да го излъчват (особено като знаем колко се опитва да изобличи схемите на бате Боби Михайлов), а пък Нова могат спокойно да въртят повторения на мачовете по Нова Спорт, и без това тя се явява нещо като "кошче за боклук" или "депо за рециклиране" на част от продукциите и спортните събития от Диема Спорт каналите...
Трето, това че не си засичал срещите на Шампионската лига в сряда по Ринг, не значи че не се излъчват там. От bTV винаги излъчват поне по 2 срещи едновременно - едната е по bTV Action, другата по Ринг. А защо само в сряда? Защото споделят договор за права с А1 и срещите във вторник са за А1 (излъчват се по Макс Спорт каналите), а тези във сряда са за bTV (bTV Action и Ринг). А защо не е само по Ринг. Първо - както казах, трябва да се излъчват по 2 срещи едновременно, което по един канал няма как да стане. И второ - bTV Action е канал с насоченост към мъжката аудитория, следователно, там могат да се излъчват и спортни срещи, наред с останалата програма (състояща се от филми, сериали и т.н.).
#ГледамИНеВярвамНаУшитеСи
Радиото у дома: JVC TH-S11 с антена жица.
Радиото на телефона: Nokia G60 5G
Ако нещо не е счупено, не го поправяйте!
От Сливо поле, Русенско
-
R1B1
- 500+

Бтв Екшън е само филми. Няма нужда да става манджа с грозде. Като искат да излъчват два мача, да пуснат Ринг 2. Или да дават по Бтв.
Ей сега ще ти наскочат разни демократи, феминисти и ще ти разкажат, че това е дискриминация. Защо? Не може ли и дамите да гледат?
По-добре по Бтв Лейди
Ей сега ще ти наскочат разни демократи, феминисти и ще ти разкажат, че това е дискриминация. Защо? Не може ли и дамите да гледат?
По-добре по Бтв Лейди
- alex2510
- 100+

- Обратна връзка:
"БТВ Екшън е само филми..." Доколкото знам "Да знаеш как" не е филм, "Стани богат" (който се излъчва на повторение там) също не е, "Тунинг" ако ми докажеш, че е филм, ще те почерпя с едно Порше 911, а ако докажеш и че "Мисия Моят дом" (който се излъчваше допреди няколко години) също е филм, ще дойда да ти сложа изолация на къщата ти....БЕЗПЛАТНО.....даже и канализацията ще ти оправя...R1B1 написа: ↑16 Май 2023, 09:41 Бтв Екшън е само филми. Няма нужда да става манджа с грозде. Като искат да излъчват два мача, да пуснат Ринг 2. Или да дават по Бтв.
По-добре по Бтв Лейди![]()
Колкото до bTV Lady (който по принцип би трябвало да е с насоченост към женската аудитория), ако следват логиката на bTV Action, биха могли да пуснат в ефир Женската Шампионска лига на УЕФА (да, има такава)... Те тогава рейтинго ке се изстреле нагореее....
Шегата настрана. Преди да пишеш подобни глупости, проучи първо какво се излъчва като програма и тогава си чеши клавиатурата тук. А ако имаш претенции къде, как и какво се излъчва към момента по телевизиите, всяка една си има страница, наречена "Контакти". Изложени са имейли, страници в социалните мрежи и телефони за връзка. Пиши им, звънни им, оплачи им се като человек, даже можеш и на имейл [email protected]. Надявам се си ме разбрал какво искам да кажа...
От Сливо поле, Русенско
-
R1B1
- 500+

@alexler
Глупостите ги пишеш ти. Неадекватното кръщаване показва ниска култура.
- alex2510
- 100+

- Обратна връзка:
Наскоро слушах на работа Радио Мая (Бургас). Това, което не ми хареса, е че нивото на звука на микрофона на водещите по време на новините е доста по-ниско от нивото на звука на останалата част от програмата на радиото. Тя е ОК. 
От Сливо поле, Русенско
-
R1B1
- 500+

GIF написа: ↑23 Май 2023, 20:05Защо в Сърбия има пилотно излъчване, което покрива почти цялата страна, а в България няма нищо ?
Защо в Сърбия има интерес към DAB, а в България няма интерес ?
Защо в Сърбия се обръща по-голямо внимание на радиоразпръскването, като се започне от АМ и се стигне до DAB ?
Защото Сърбия е далеч по-независима и има хора, които работят за националните си интереси.
А тук има само айдуци, които са си присвоили властта и диктуват какво да става, пък било то и абсурдно - всъщност те почти не правят неща, които не са абсурдни.
-
R1B1
- 500+

"Разбират" е силно казано. Разбират от "лева рАка, десен джоб" и ремонт на ремонта на ремонта... И хаотично "строене" без план и ред.
-
tekotien
- 1000+

- Has thanked: 152 times
- Been thanked: 71 times
Задавам следния въпрос, който знае моля да отговори.Такав последно време имам чести главоболия ,според мен а дали и според вас ,това не се дължи на факта че ,имам пряка видимост между 2 мобилни антени предавателни съответно от 5джито ?много са близо до нас през 1 улица а от нас ги виждам директно ?!
Някой да има сходни проблеми? няма видима причина да ме боли глава но имам и вътрешна температура става ми много горещо,придружено с главоболие нямам ковид !
Някой да има сходни проблеми? няма видима причина да ме боли глава но имам и вътрешна температура става ми много горещо,придружено с главоболие нямам ковид !
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
-
martina85hristova
- Нов

- Been thanked: 1 time
Нямам такъв проблем, но съм напълно убедена, че тези съоражения и вълните, които излъчват в един или друг момоенг, ще ни докарат проблеми със здравето