И при Веселина излиза информация за песента в Плевен от няколко седмици.ДианАнгелов написа: ↑13 Май 2026, 13:47 Предавателя на Витоша в Плевен (106.1) е с нов Radio Text - изписва се името на изпълнителя и на песента.
Докато във Видин и Козлодуй са си със стария RT:
www.radiovitosha.com tel. 0878501000 Vidin ; www.radiovitosha.com tel. 0878501000 Kozloduy.
Може да е от по-рано сменен, но едва днес го забелязах, на вр. Околчица..
Радио Витоша
-
adenovski
- Нов

- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 29 times
- Обратна връзка:
Re: Радио Витоша
The Voice Radio & TV Bulgaria
www.thevoice.bg
www.thevoice.bg
В Кюстендил си е сайта и телефон за връзка, звукът не е както трябва 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ДианАнгелов
- Нов

- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 5 times
- meloman No 1
- 100+

- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 82 times
Във връзка с тази новина. Пичове, на всяка втора пряка в София звучи Енерджи, дори в 16-24 това радио е вече на първо място и в това извънредно точно изследване Енерджи не е в топ 5?! Поне го сложете на второ място, за да е малко по-достоверно... Такова проучване и аз мога да направя.
-
sewer
- 100+

- Been thanked: 11 times
Напълно съм съгласен! Даже Веселина е преди Витоша, а Фреш няма как да са след Нджойmeloman No 1 написа: ↑10 Юли 2026, 20:50 Във връзка с тази новина. Пичове, на всяка втора пряка в София звучи Енерджи, дори в 16-24 това радио е вече на първо място и в това извънредно точно изследване Енерджи не е в топ 5?! Поне го сложете на второ място, за да е малко по-достоверно... Такова проучване и аз мога да направя.
-
radio_maniac
- Нов

- Been thanked: 2 times
Наистина нелепо изглежда. Дано не е картел срещу групата на Радиоплей, защото липсата на Радио 1, БГ Радио или Енерджи е очевидна. И още нещо, изключваме Витоша, но какво прави FM+ в топ 3?! Кой слуша тази станция през 2026 година? Съмнява ме, че изследването е извадено от архивите на 90-те, когато Витоша и ФМ+ са били преки конкуренти.meloman No 1 написа: ↑10 Юли 2026, 20:50 Във връзка с тази новина. Пичове, на всяка втора пряка в София звучи Енерджи, дори в 16-24 това радио е вече на първо място и в това извънредно точно изследване Енерджи не е в топ 5?! Поне го сложете на второ място, за да е малко по-достоверно... Такова проучване и аз мога да направя.
Написано е, че става въпрос за аудиторен дял в проценти само за съответната целева група 15-69, а това всъщност са процентите най-много уникални слушатели, което не е задължително да озаначава най-слушано като цяло. Но в случая се твърди, че едното съвпада с другото в София.meloman No 1 написа: ↑10 Юли 2026, 20:50 Във връзка с тази новина. Пичове, на всяка втора пряка в София звучи Енерджи, дори в 16-24 това радио е вече на първо място и в това извънредно точно изследване Енерджи не е в топ 5?! Поне го сложете на второ място, за да е малко по-достоверно... Такова проучване и аз мога да направя.
Лично аз в транспорт и търговски обекти напоследък много по-често чувам Витоша, отколкото Енерджи. Но това не е показателно. В крайна сметка типът проучване позволява хората да отговорят дори това, което не е реално.
Енерджи е номер 1 онлайн, а ерата на абсолютната липса на информационно съдържание, заместено от безкрайни рекламни блокове, направила го от най-неслушано в най-слушано, постепенно отминава поне в ефира.
- BestRadio
- 1000+

- Has thanked: 403 times
- Been thanked: 269 times
- Обратна връзка:
Energy бе тотално "обезобразено" - вече в музикалво отношение е слязло до нивото на Авторадио. Нормално да омръзне на слушателите с вкус, ефирно радиото разчита на слабата конкуренция (или липсата й). Намалеят ли приходите пак ще има прехвърляния на лицензии - въпрос на време!
Докато при Витоша са намерили точния баланс - отбрана музика от 90-те до днес и немалък процент говорен елемент, но съдържателен и информационен. Вече е налице съревнование, там където Витоша има покритие подобно на Енерджи.
Докато при Витоша са намерили точния баланс - отбрана музика от 90-те до днес и немалък процент говорен елемент, но съдържателен и информационен. Вече е налице съревнование, там където Витоша има покритие подобно на Енерджи.
- meloman No 1
- 100+

- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 82 times
Витоша мина през 4 коренно различни визии за формата си в последните 20 години и сегашната май е най-странната от всичките. В някои градове Витоша се слуша много, защото напомня на Фреш от 2003, примерно в Плевен Витоша е доста по-слушано от Енерджи и сега. В София обаче Витоша е доста назад според други изследвания и според това, което чувам наоколо... Аз въобще не съм си ги пускал сам и двете радиа от години за повече от 5-10 минути, не ми звучат адекватно в 2026. Club classics при наличието на същия канал онлайн е излишно, това да не е Capital, че да има такъв блок в схемата...
-
radio_maniac
- Нов

- Been thanked: 2 times
Много точен детайл! Може и да са отчитали колко души са разцъквали радиото и случайно са преминали през Витоша за 1 секунда - това пак са уникални слушатели.radiodj написа: ↑18 Юли 2026, 19:34Написано е, че става въпрос за аудиторен дял в проценти само за съответната целева група 15-69, а това всъщност са процентите най-много уникални слушатели, което не е задължително да озаначава най-слушано като цяло. Но в случая се твърди, че едното съвпада с другото в София.meloman No 1 написа: ↑10 Юли 2026, 20:50 Във връзка с тази новина. Пичове, на всяка втора пряка в София звучи Енерджи, дори в 16-24 това радио е вече на първо място и в това извънредно точно изследване Енерджи не е в топ 5?! Поне го сложете на второ място, за да е малко по-достоверно... Такова проучване и аз мога да направя.
Лично аз в транспорт и търговски обекти напоследък много по-често чувам Витоша, отколкото Енерджи. Но това не е показателно. В крайна сметка типът проучване позволява хората да отговорят дори това, което не е реално.
Енерджи е номер 1 онлайн, а ерата на абсолютната липса на информационно съдържание, заместено от безкрайни рекламни блокове, направила го от най-неслушано в най-слушано, постепенно отминава поне в ефира.
А най-слушаното радио в България според друга сходна новина (ЦЪК) защо не се класира в топ 6 в София? Или драстично аудиторията му през април е паднала, спрямо март? Или потвърждава слогана, че "най-добрият микс" го прави барманът на плажа и само там се слуша, а в София не?