Фолклор Тв го няма на Близу
-
kikiface
- 500+

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 8 times
- Обратна връзка:
Фолклор Тв го няма на Близу
От днес 9 Декември 2012 в мрежата на Близу върви Тянков Тв, вместо Фолклор Тв. Кажете какво става с този канал Фолклор Тв.
София, жк Овча Купел 2, бл. 9. Тук е високо и чист въздух.
Re: Фолклор Тв го няма на Близу
Николина Чакърдъкова беше при С. Трифонов и каза, че не могли да се споразумеят с някакъв оператор (този, предполагам), защото те искали да им предоставя канала безплатно, а тя отказала.
-
kikiface
- 500+

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 8 times
- Обратна връзка:
Добре значи, тогава излиза че останалите го излъчват така ли е ?
София, жк Овча Купел 2, бл. 9. Тук е високо и чист въздух.
По "Фолклор ТВ" от три дни има съобщение, че ако хората желаят да гледат програмата, трябва да се обадят на въпросния кабелен оператор "Близу".megara написа:Николина Чакърдъкова беше при С. Трифонов и каза, че не могли да се споразумеят с някакъв оператор (този, предполагам), защото те искали да им предоставя канала безплатно, а тя отказала.
Да, нама я. Не съм й фен, но не може при толкова фолклорни програми, тя Н. Ч. да иска пари за излъчването й....да не говорим, че фонда на ТВ-та не се подновява както трябва. 
Ами май ще е по-добре да понамалят и чалга програмите. Само до деградация водят, и се излъчват от всички оператори без проблем.
Само на цифровата им телевизия. На аналоговата обаче още го има (става въпрос за град Монтана). Интересно ми е дали Н.Ч. знае, че "близалките" излъчват канала по аналоговата, а на цифровата демонстративно са го спрели (Предполагам, че са били те. Ако беше тя, сигурно нямаше да го има и на аналога.) След доскорошното пиратско излъчване на един от спортните ХД канали на Ал Джазира май дойде време и за пиратско излъчване на фолклорни канали. Все по-интересно става в тази кабеларка. Мирише ми на фалит или на продажба, ако има някой балък с пари, който би се навил да обеднява заради некадърните служители и още по-некадърното управление на фирмата.kikiface написа:От днес 9 Декември 2012 в мрежата на Близу върви Тянков Тв, вместо Фолклор Тв. Кажете какво става с този канал Фолклор Тв.
- misho36
- 500+

- Been thanked: 1 time
Близу няма да фалира,защото преди няколко дена видях екип,който да прокарва кабели(предполагам оптични)за интернет.
- vt1bg
- 100+

- Has thanked: 5 times
Сега осъзнах колко много спечелих, като не си пуснах цифрова от близу 

- nikitrz
- 100+

- Been thanked: 6 times
Радвам се, че успях да се отърва от близу и сега съм абонат на Нет1.При тях Фолклор Тв си върви!Но и аз подкрепям едно от по-горните мнения, че фонда на телевизията трябва от време на време да се подновява!Мисля, че конкурентата Планета Фолк е по-добра и като визия и като разнообразие на изпълнители, на песни от различни фолклорни области и т.н.
- BestRadio
- 1000+

- Has thanked: 403 times
- Been thanked: 269 times
- Обратна връзка:
СЕМ издаде на ФОЛКЛОР ТВ ЕООД индивидуална лицензия за осъществяване на телевизионна дейност – създаване на програма, предназначена за разпространение чрез електронна съобщителна мрежа на предприятие, на което е издадено разрешение от Комисията за регулиране на съобщенията за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс – радиочестотен спектър, за осъществяване на електронни съобщения чрез мрежи за наземно цифрово радиоразпръскване.
Индивидуалната лицензия се издава за програма с наименование „Фолклор ТВ“, със специализиран музикален профил, 24-часова продължителност и национален териториален обхват. Срокът на лицензията е 15 години, считано от датата на издаването ѝ.
Индивидуалната лицензия се издава за програма с наименование „Фолклор ТВ“, със специализиран музикален профил, 24-часова продължителност и национален териториален обхват. Срокът на лицензията е 15 години, считано от датата на издаването ѝ.
- radiomanbg
- 1000+

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 196 times
-
Nedyalko
- 500+

- Has thanked: 67 times
- Been thanked: 92 times
Доколкото знам си беше национално ниво заедно с ТВ Европа донякъде от от юли до октомври 2016 г., след което и двата канала я свалили.
- radiomanbg
- 1000+

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 196 times
Имам сериозно съмнение, че ще си остане за напред само на регионалния мултиплекс за град София?!!
-
Nedyalko
- 500+

В София все още е на цветна таблица.radiomanbg написа: ↑27 Мар 2026, 14:12 Имам сериозно съмнение, че ще си остане за напред само на регионалния мултиплекс за град София?!!
- ЖОРО
- 1000+

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 58 times
-
Nedyalko
- 500+

Re: Фолклор ТВ - национално покритие?
Някой излязъл ли е решението, защото не мога да видя решението из дневен ред: https://www.cem.bg/files/1775025985__dn ... 4.2026.pdf
г) проект на индивидуална лицензия за доставяне на аудио-визуална медийна услуга с
наименование „Фолклор ТВ“.
Ако Folklore TV отново получи национално покритие, наистина ще е необходимо по-широко разпространение от операторите. Националният лиценз не означава много, ако повечето зрители все още не могат да гледат канала.