Сигнала се приема 1/1 като Ауреа в Софийско.radiomanbg написа: ↑20 Сеп 2025, 17:46 Ако е от Братия ще е със 100 вата, не повече! Видимост към Пазарджик няма,само към Софийското поле и към Пловдивско, но сигнала ще е твърде слаб да стига до Пловдив и София.
Радио N-JOY - Само Хитове
-
NikataDx
- 100+

- Has thanked: 230 times
- Been thanked: 68 times
Re: Радио N-JOY - Само Хитове
FM Reciver - TEF6686 5.1 LNA/ XHDATA D-08
DAB-DAB+ - Panasonic RF-D10/Denver dab 42
SDR-Reciver-Airspy HF+ Discovery/RTL-SDR v.3
FM antenas 2-closed dipole, 3el, 5el yagi
DAB-DAB+ - Panasonic RF-D10/Denver dab 42
SDR-Reciver-Airspy HF+ Discovery/RTL-SDR v.3
FM antenas 2-closed dipole, 3el, 5el yagi
-
R1B1
- 500+

- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 127 times
-
elman22
- 1000+

- Has thanked: 342 times
- Been thanked: 122 times
- meloman No 1
- 100+

- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 82 times
От Енджой вече са пооправили саунд процесинга, единствено ме дразни малко ниският праг на компресора, който изкривява аудиосигнала с по-малка амплитуда.
- MCKristiyanPro
- 1000+

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 69 times
От няколко дни предавателя на Енджой за Троян е аут - нито носеща, нито RDS 
> FM приемници <
TEF6686 with LNA, version 5.0, firmware version 1.18
RTL-SDR 3.0 with Telescopic Dipole
Lidl Silvercrest SWDR 500 C1
SONY DSX-A410BT
> FM приемници <
TEF6686 with LNA, version 5.0, firmware version 1.18
RTL-SDR 3.0 with Telescopic Dipole
Lidl Silvercrest SWDR 500 C1
SONY DSX-A410BT
- meloman
- 500+

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 31 times
Певецът Danny Levan стана музикален продуцент на Radio N-JOY и bTV Radio
Даниел Русев – познат на публиката с артистичния си псевдоним Danny Levan, поема позицията на музикален продуцент на Radio N-JOY и bTV Radio. Назначението е логична стъпка в професионалния му път и е резултат от дългогодишен, последователен и международно ориентиран опит в музикалната индустрия.
Даниел Русев е професионалист с над 15 години активна работа в България и Европа. Работил е с редица утвърдени музикални компании и лейбъли в Румъния, Италия, Гърция, Канада, САЩ, Германия и Великобритания, както и с глобалния музикален лидер Universal Music Group.
Международният му профил се допълва от проекти, реализирани в партньорство с европейски и световни продуценти, участия в големимеждународни събития и устойчиво присъствие в чуждестранни музикални класации изграждат репутацията му на артист и професионалист с реален поглед върху глобалната музикална среда. Сред ярките примери е участието му пред над 100 000 души на мащабен музикален фестивал в Атина, както и силният интерес към негови проекти в Испания и Гърция.
Паралелно с артистичната си дейност, Даниел Русев познава в дълбочина динамиката между творческия процес и изискванията на съвременния радио и дигитален ефир – баланс, който е ключов за успешното музикално програмиране днес.
В новата си роля на музикален продуцент, Даниел Русев ще отговаря за задържането на лидерската позиция на Radio N-JOY и развитието на музикалната идентичност на радиостанциите, за селекцията и стратегическото позициониране намузикалното съдържание, както и за проследяване на актуалните международни тенденции в съвременната музика.
Международният му опит и усет към модерното звучене ще бъдат ключови за надграждането на програмната визия и за още по-силната връзка с младата и активна аудитория.
Назначението на Даниел Русев е ясен знак за стремежа на Radio N-JOY и bTV Radio към модерно, конкурентно и европейски ориентирано музикално съдържание, с фокус върху качество, актуалност и ясно разпознаваем музикален почерк.
Източник: [https://unison.bg/%D0%BF%D0%B5%D0%B2%D0 ... %BD%D1%82/
Даниел Русев – познат на публиката с артистичния си псевдоним Danny Levan, поема позицията на музикален продуцент на Radio N-JOY и bTV Radio. Назначението е логична стъпка в професионалния му път и е резултат от дългогодишен, последователен и международно ориентиран опит в музикалната индустрия.
Даниел Русев е професионалист с над 15 години активна работа в България и Европа. Работил е с редица утвърдени музикални компании и лейбъли в Румъния, Италия, Гърция, Канада, САЩ, Германия и Великобритания, както и с глобалния музикален лидер Universal Music Group.
Международният му профил се допълва от проекти, реализирани в партньорство с европейски и световни продуценти, участия в големимеждународни събития и устойчиво присъствие в чуждестранни музикални класации изграждат репутацията му на артист и професионалист с реален поглед върху глобалната музикална среда. Сред ярките примери е участието му пред над 100 000 души на мащабен музикален фестивал в Атина, както и силният интерес към негови проекти в Испания и Гърция.
Паралелно с артистичната си дейност, Даниел Русев познава в дълбочина динамиката между творческия процес и изискванията на съвременния радио и дигитален ефир – баланс, който е ключов за успешното музикално програмиране днес.
В новата си роля на музикален продуцент, Даниел Русев ще отговаря за задържането на лидерската позиция на Radio N-JOY и развитието на музикалната идентичност на радиостанциите, за селекцията и стратегическото позициониране намузикалното съдържание, както и за проследяване на актуалните международни тенденции в съвременната музика.
Международният му опит и усет към модерното звучене ще бъдат ключови за надграждането на програмната визия и за още по-силната връзка с младата и активна аудитория.
Назначението на Даниел Русев е ясен знак за стремежа на Radio N-JOY и bTV Radio към модерно, конкурентно и европейски ориентирано музикално съдържание, с фокус върху качество, актуалност и ясно разпознаваем музикален почерк.
Източник: [https://unison.bg/%D0%BF%D0%B5%D0%B2%D0 ... %BD%D1%82/
- radiomanbg
- 1000+

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 199 times
Чудо голямо! Сега остава програмната схема и плейлиста да станат извънземни!
- BestRadio
- 1000+

- Has thanked: 405 times
- Been thanked: 271 times
- Обратна връзка:
Радиото е по-известно от този Ливан! bTV Media от доста време агонизира, но явно сделка не може да има на този етап...
- meloman No 1
- 100+

Има промяна в музикалното оформление, на която не съм голям фен, но му желая успех! Споделял съм на Цвети преди години по мейл мнението си, че музикалните редактори трябва да са хора от музикалния бранш, и се радвам, че това се реализира при нейния екип в момента. Също съм доволен от по-голямата прозрачност, която се наблюдава през последните години в bTV Media Group, и смятам, че причината за това е в мениджмънта. Ралф Бартолайт е най-адекватният CEO, който групата на bTV е имала някога, и съм доволен, че няколко ръководства наред успяха да се справят с битаците, заварени след печалбарския екстремизъм на Политова, Люба Ризова и Васил Димитров.
- prassyo
- 500+

- Been thanked: 89 times
Вече имат и ново сутрешно шоу. Чичо Генчо изчезна от ефира, след като години наред се правеше, че прави нещо 
- meloman No 1
- 100+

Според мен музикалният подбор е далеч по-големият проблем за Енджой не само в момента, но и в последните 6-7 години. При толкова отворено ветрило и разпилян във всички посоки плейлист на мен ми е доста трудно да определя каква е целевата аудитория на N-JOY в момента. Впрочем този проблем е и при Витоша от десетина години насам, като там дори се отразява по-сериозно на рейтингите им. Така че, май ще се окаже, че Енерджи е номер едно радиото на България по-скоро заради състоянието на конкурентите си, а не защото е някаква еталонна медия.
-
Nedyalko
- 500+

- Has thanked: 67 times
- Been thanked: 94 times
Мисля че гр. Силистра препокрива чрез предавателчето в Тутракан с мощност 1 киловат.
-
nickflorin
- Нов

- Been thanked: 5 times
-
nickflorin
- Нов

Очевидно NJoy ще има нови джингли от 1 юни 2026 г., когато станцията навършва 20 години.
Чувал съм реклами за това, предишните джингли бяха от 2014 г.
„Слушай внимателно, ефирът се променят“ е един от джунглите, които се пускат в момента и обявяват промяната.
Чувал съм реклами за това, предишните джингли бяха от 2014 г.
„Слушай внимателно, ефирът се променят“ е един от джунглите, които се пускат в момента и обявяват промяната.
Да, Енджой е с нови джингли. Сайтът на радиото също е обновен, има и нов слоган - Радио N-JOY - Твоят ден. Твоята музика.
-
nickflorin
- Нов

И видях на уебсайта, че всички предавания през делничните дни са с продължителност 4 часа.
Преди промяната, сутрешните и вечерните предавания бяха с продължителност само 3 часа.
Преди промяната, сутрешните и вечерните предавания бяха с продължителност само 3 часа.
- radiomanbg
- 1000+

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 199 times
Ясно, каквото има ще се предлага на деня! Много смело и рисковано за слушателя. Звучи ми, като: Какво ми хрумне да сготвя това ще ядете?!
-
sewer
- 100+

- Been thanked: 11 times
Re: Radio NJOY plagiati?
Ами точно за това говорим. Ти мислиш ли, че магазинерките, които по 12 часа стоят за по 150 лв и лудват формират рейтинга? Или пък таксиметровите шофьори? Това е стаааар и доста демоде начин да съдиш за слушаемостта на дадено радио.Милото написа: ↑14 Авг 2006, 18:55 [quote=""Anonymous""][quote=""Anonymous""]Za TNS znam. No moze da se razhodis po ulicite i magazinite na po-golrmite gradive i ste razberes ce dosta se slusa NJOY. Slusatelite ne se interesuvat ot dannite na TNS.
Че Енджой се слуша - слуша се - просто нова манджа с грозде, но и с водещи - това идеално заменя Радио 1, но номер 3... простете, доста нагличко, но знаем другаря Гергов с какви другари ризполага и с какви инструменти за да прави точно каквото си иска.
Сигурно сте наясно, че това радио не е направено, за да се слуша, а за да затвори кръга с още няколко милиона, които до сега са ги давали в други медии, защо да не си останат при него...[/quote]
Кажи ни нещо, което не знаем!
[/quote]
Няма как някой да направи радио и да не иска то да бъде слушано. Сигурен съм,че собствениците на NJOY искат да е слушано, но мисля,че не е. Преди, когато беше "манджа с грозде", беше много по - слушано. И когато трябва да пускаш музика за аудитория 20-45 г как да не е "маджа с грозде"? Иначе магазини, таксита и др.подобни са добър критерий една станция слуша ли се, аз лично не вярвам на официалните проучвания. Мен никой никога не ме е питал кое радио слушам!
Някой може ли да потвърди или си въобразявам - на някого прави ли му впечатление радиото да звучи различно? Рядко спирам на него, че има много музика, която не харесвам. Не знам техниката ли са сменяли, но има някаква разлика спрямо преди месец-два. За София говоря конкретно.