Радио К2
- borosport
- 1000+

- Обратна връзка:
Re: Радио К2
И какво да ми показва с тоя Феном и АТИ-то. Преди дни си правих няколко експерименти на подобен и хич не съм очаровен. Виж процесора ме зарадва, но АТИ имат да гонят конкуренцията, пък и пробвах един сървър да подкарам ама с тоя AMD процесор ме прати да пия една студена вода. Виж за игрички важи 

Еее, тук може много да се спори
Неслучайно Ати задминаха с толкова много енвидиа... В момента те диктуват темпото (повярвай, изобщо не съм им фен. Този ник си го избрах, защото радославчо навремето се подвизаваше с ник nvidia). Особено този е доста успешен модел. А и да не говорим, че тази година точно графичните чипове спасиха АМД от фалит и малко ги отсрамиха.
За процесорите си прав, тази серия е голяма изгъзица... То не бяха отлагания, бъгове в ревизиите, проблеми с мемори-контролерите... С нетърпение обаче очаквам Шанхай и стискам палци отново да удари сериозно интел при сървърите.
към модераторите - извинете за офтопика. Ако трябва - изтрийте мненията. Някак си ми се наби на очи контраста между "форум за радио" и лъжливо ламерче, което пак не си е взело хаповете навреме и е копирало нещо от някъде си... Да беше истински радиофен, да сложи някакъв модел предавател с мощност и т.н.
А той милият тръгнал да мами на дребно...
За процесорите си прав, тази серия е голяма изгъзица... То не бяха отлагания, бъгове в ревизиите, проблеми с мемори-контролерите... С нетърпение обаче очаквам Шанхай и стискам палци отново да удари сериозно интел при сървърите.
към модераторите - извинете за офтопика. Ако трябва - изтрийте мненията. Някак си ми се наби на очи контраста между "форум за радио" и лъжливо ламерче, което пак не си е взело хаповете навреме и е копирало нещо от някъде си... Да беше истински радиофен, да сложи някакъв модел предавател с мощност и т.н.
- m3gab0y
- 1000+

- Обратна връзка:
То е ясно, че ще се спами. Сега в тъмницата заради теб няма да снимам но ако слушаш може да видиш пикове, спокойно.
И мен не ме кефи това нещо, но ми дойде на оферта. Иначе, сега да не се изръсиш, че си горд собственик на Intel i7, за да ме дразниш? Иначе аз съм си фен на nVIDIA, но сега ATi ги задминаха най-вече в средния клас.
Друг е въпроса, че Core2Duo-то го бие тоя пробит феномен, но айде да не мажеме по темата.
И мен не ме кефи това нещо, но ми дойде на оферта. Иначе, сега да не се изръсиш, че си горд собственик на Intel i7, за да ме дразниш? Иначе аз съм си фен на nVIDIA, но сега ATi ги задминаха най-вече в средния клас.
Друг е въпроса, че Core2Duo-то го бие тоя пробит феномен, но айде да не мажеме по темата.
FM-RX:
@Home: Sony XDR F1HD + 1/2 Wave Open Dipole antenna
@Car: Sony DSX-A50BT + 1/4 Wave antenna
@Mobile: Sony Xperia-Z with SpiritFM Unlocked + Logitech UE 350 earphones
WiFi RX/TX:
@Home: 2xAirlive N.Power + 5db ant.
@Laptop: Alfa AWUS036H + 10db ant.
WiFi RX/TX:
- radiator
- 1000+

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 83 times
Ако може един прост метален уред за отопление да се включи в дискусията...
Не е важно каква машина имаш, а какво правиш с нея. Може да имаш супер-компютър, да го събираш в помещение 5 на 5 метра, но като правиш с него глупости - все тая.
Та, с извинение, ама голяма глупост е да си напишеш в подписа какво използваш, това НИЩО, ама НИЩО не казва за теб, демонстрира една балканска IT-първенющина... Както казват: So fuckin' what? Аз пък може да имам в гаража Ролс Ройс Силвър Шадоу от 69-та, ама не съм си го написал в подписа
Имам го, щото съм луд, ама тва изобщо няма връзка с нищо... просто някаква железария, колкото и да е хубава.
Следите ли ми мисълта?
Не е важно каква машина имаш, а какво правиш с нея. Може да имаш супер-компютър, да го събираш в помещение 5 на 5 метра, но като правиш с него глупости - все тая.
Та, с извинение, ама голяма глупост е да си напишеш в подписа какво използваш, това НИЩО, ама НИЩО не казва за теб, демонстрира една балканска IT-първенющина... Както казват: So fuckin' what? Аз пък може да имам в гаража Ролс Ройс Силвър Шадоу от 69-та, ама не съм си го написал в подписа
Следите ли ми мисълта?
- m3gab0y
- 1000+

- Обратна връзка:
Да, ще го разкарам и ще сложа нещо по-удачно.
Мойте FM "приемници" например.
Мойте FM "приемници" например.
FM-RX:
WiFi RX/TX:
WiFi RX/TX:
- borosport
- 1000+

- Обратна връзка:
Съгласен с Радиатора, между другото с един компютър в стаята отоплението ти е излишно, особено ако го натоварваш повечко
. Ефекта с компютър и без се усеща доста. Иначе до скоро aTI бяха толкова назад след NVIDIA, че се чудех кога ли ще спрат да произвеждат каквото и да било. Иначе в последно време не съм гледал тестове да си призная, но като гледах последно какво са изкарали NVIDIA просто не видях смисъл и да търся. Виж ако имаш някакви тестове за последните поколения на двете марки дай някой линк, но силно се съмнявам аТИ да са застигнали и задминали с много NVIDIA.

- m3gab0y
- 1000+

- Обратна връзка:
Зависи от гледна точка. И 2-те имат добри попълнения, макар, че новите серии на nVIDIA са с доста бъгове и се дънят.
btw. айде да спрем с offtopic-а и да се спами във подходящия форум на тая тема.
btw. айде да спрем с offtopic-а и да се спами във подходящия форум на тая тема.
FM-RX:
WiFi RX/TX:
WiFi RX/TX:
- >>> FM STEREO <<<
- 1000+

- Been thanked: 1 time
- Обратна връзка:
Има,но науката все още мълчи по въпросаshoshko написа:То и без тва няма какво ново да се каже по темата, тъй че не се притеснявай
- shoshko
- 1000+

- Been thanked: 5 times
Коя от всичките науки ?>>> FM STEREO <<< написа:Има,но науката все още мълчи по въпросаshoshko написа:То и без тва няма какво ново да се каже по темата, тъй че не се притеснявай

- shoshko
- 1000+

- Been thanked: 5 times
Сисе, ето ти обзора на темата до момента....стигнахме до тук, че Радио К2 си обновиха сайта, ето виж:
http://radiok2.hit.bg/
Също така според хората, които споделиха мнения в темата Радио К2 ще тръгне след нова година (ако изобщо тръгне), а Мелъди ще мине на 93.4 FM
http://radiok2.hit.bg/
Също така според хората, които споделиха мнения в темата Радио К2 ще тръгне след нова година (ако изобщо тръгне), а Мелъди ще мине на 93.4 FM

Знае ли някой дали се продава радио или радиочестота в София ? Ако се сетите нещо позвънете ми 0898628983 Димитров 
-
deni
- 1000+

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 24 times
- Обратна връзка:
Само тебе чакатcrony написа:Знае ли някой дали се продава радио или радиочестота в София ? Ако се сетите нещо позвънете ми 0898628983 Димитров
- >>> FM STEREO <<<
- 1000+

- Обратна връзка:
Е,забавно е,когато някой се появи с такова обръщение.Ами виж сега,аз имах няколко свободни честоти,но ги изпродадох бързо,понеже им изтичаше срокът на годност.Остана ми само 103.00 MHZ,нея не ми я купуват,защо лиcrony написа:Знае ли някой дали се продава радио или радиочестота в София ? Ако се сетите нещо позвънете ми 0898628983 Димитров
- hot_fan
- 1000+

- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 25 times
Май някакви пирати излъчват на нея, до колкото си спомням се представят като БНР.>>> FM STEREO <<< написа: Остана ми само 103.00 MHZ,нея не ми я купуват,защо ли
- >>> FM STEREO <<<
- 1000+

- Обратна връзка:
Боже,как смеят да се подиграват така и то с БНР?!?Ей,тези направо са за кладатаhot_fan написа:Май някакви пирати излъчват на нея, до колкото си спомням се представят като БНР.>>> FM STEREO <<< написа: Остана ми само 103.00 MHZ,нея не ми я купуват,защо ли