То и онова подобие на радио К2 да си плати на когото трябва в TNS/TV Plan и него ще го курдисат като "лидер в София".
Какво стана с радио Бъдин-Видин?
Re: Какво стана с радио Бъдин-Видин?
Ама защо се чудите на такива комични данни.
То и онова подобие на радио К2 да си плати на когото трябва в TNS/TV Plan и него ще го курдисат като "лидер в София".
- borosport
- 1000+

- Обратна връзка:
Айде, айде то по тази логика всички освен Хоризонт и Дарик си плащат. Явно Къмюникорп добре са си направили сметката ако на Кърнева ливада отиде Вероника, а NRJ излъчва някъде от Видин по простата причина, че от Кърнева ливада се покрива цялата област Видин, че даже и в Монтанско се чува. А тук да не забравим афинитета на Северозапада към чалгията, а като гледам Вероника където се намърда бърка в здравето на Веселина, тъй, че е ясно на кое от радията се дава предимство във видинско и защо.Между другото ако това е вярно и Пардонови на по-късен етап изпързалят Комюникорп ще стане голям смях. Всъщност кой е на кормилото на Комюникорп де-факто?

- shoshko
- 1000+

- Been thanked: 5 times
Ето го отговора на въпроса на тематаДнес на 93.6 MHz Видин посреща Радио NRJ, най-слушаната радиостанция от младите в София, според най-актуалното социологическо проучване.
От 1996 г. до днес на тази честота предаваше първото частно радио във Видин - Радио Бъдин.

Силно се съмнявам видинчани да прослушат тая точка Energy!
Щом радио като Фреш не се наложи, значи няма никакъв смисъл...ама нека си се хвалят с глупавите си платени (манипулирани) проучвания.
Те само като чуят онова нещо Христина и веднага ще прокълнат 93.6!
Щом радио като Фреш не се наложи, значи няма никакъв смисъл...ама нека си се хвалят с глупавите си платени (манипулирани) проучвания.
-
MattParkman
- 100+

- Been thanked: 1 time
Съгласен съм. Дано не се задържи дълго.Enchev написа:Силно се съмнявам видинчани да прослушат тая точка Energy!![]()
Според мен беше по-добре да си остане Бъдин, нищо че нямаше много слушатели. И на мен това NRJ не ми от любимите, но какво да се прави...
ПС: Тези смешници са се объркали нещо - как може на 90,6 и 93,6 да звучи едно и също, при условие, че бившето Ведерник /сега Енерджи/ се чуваше и все още се чува ясно и във Видин. Правят същия номер, като Фокус - Бургас.
- borosport
- 1000+

- Обратна връзка:
Скоро на 90,6 ще тръгне друго няма да се плашиш.
Енчев извинявай ама да ми даваш за пример този Фреш, който се вижда, че отива на кино е просто смешно. Мога да ти гарантирам, че по принцип във Видин почти нищо различно от Веска и Верка не може да се наложи, а простотия като сегашния Фреш никога! И между другото ти гарантирам, че NRJ ще се слуша повече от Фреш. Е няма да може да стигне Веселина или Вероника, но те затова и го местят във Видин, а Вероника се качва над Белоградчик за да покрива областта.
И викам да не се изказвате кое колко ще се слуша, защото само един видинчанин може да ви каже кое би се слушало повече или човек по-запознат с Видин(като мен примерно)
Във форума има видинчани нека те да кажат кое би се слушало повече.
Между другото не знам Христина явно ви бърка нещо много дълбоко някъде ама да ви кажа не съм забелязъл да пада рейтинга на Рикуеста, а е точно обратното и то не според "купени" рейтинги. Въобще адски смешни сте като почнете с тези купени рейтинги. Казах ви по вашата логика всички освен Хоризонт и Дарик "купуват" рейтинги.
Енчев извинявай ама да ми даваш за пример този Фреш, който се вижда, че отива на кино е просто смешно. Мога да ти гарантирам, че по принцип във Видин почти нищо различно от Веска и Верка не може да се наложи, а простотия като сегашния Фреш никога! И между другото ти гарантирам, че NRJ ще се слуша повече от Фреш. Е няма да може да стигне Веселина или Вероника, но те затова и го местят във Видин, а Вероника се качва над Белоградчик за да покрива областта.
И викам да не се изказвате кое колко ще се слуша, защото само един видинчанин може да ви каже кое би се слушало повече или човек по-запознат с Видин(като мен примерно)
Между другото не знам Христина явно ви бърка нещо много дълбоко някъде ама да ви кажа не съм забелязъл да пада рейтинга на Рикуеста, а е точно обратното и то не според "купени" рейтинги. Въобще адски смешни сте като почнете с тези купени рейтинги. Казах ви по вашата логика всички освен Хоризонт и Дарик "купуват" рейтинги.

Айде айде не били купени.
Докажи това. Нека TNS/TV Plan да докажат, че данните които те изнасят отговарят на действителността, а не са чиста проба виртуални.
Къде и кога е правено това "проучване", точната бройка на запитаните, възраст на всеки един интервюиран и т.н. и т.н. Всичко, пълен отчет! Коя радиостанция е първа, коя е втора, трета...пета...сто и пета.....колко процента за първата, колко за втората.
А като не могат да докажат и предоставят подобни данни винаги ще считам, че такива "проучвания" са чисто поръчкови!
Ден преди да стартират във Видин изведнъж се пръкват някакви цифрички ей така от нищото.
Докажи това. Нека TNS/TV Plan да докажат, че данните които те изнасят отговарят на действителността, а не са чиста проба виртуални.
Къде и кога е правено това "проучване", точната бройка на запитаните, възраст на всеки един интервюиран и т.н. и т.н. Всичко, пълен отчет! Коя радиостанция е първа, коя е втора, трета...пета...сто и пета.....колко процента за първата, колко за втората.
А като не могат да докажат и предоставят подобни данни винаги ще считам, че такива "проучвания" са чисто поръчкови!
Ден преди да стартират във Видин изведнъж се пръкват някакви цифрички ей така от нищото.
- Halfdead
- 1000+

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 21 times
Мда.. Няма вече Бъдин.. Жалко е, че и последното местно радио си отиде. А относно 90,6-Белоградчик и аз се съмнявам, че ще си остане Енерджи.. Най-вероятно ще тръгне Верка. А те-хората от тази област само това и чакат.. По селата, които са по-далеч от Видин и не може да се слуша Веселина, тръпнат с нетърпение за родната чалгия.
Преди време Ведерника си беше абсолютен лидер в селата.
Пропуснах да кажа, че на 93,6 РДС-а е ENERGY (само това.. може да го корегирате в страничката за Видин, г-да Админи и Модератори
).
Пропуснах да кажа, че на 93,6 РДС-а е ENERGY (само това.. може да го корегирате в страничката за Видин, г-да Админи и Модератори
Само дето Бъдин не е последното местно радио, защо умишлено ли не знам ама никой не брои радио SKY?
- Halfdead
- 1000+

Да де, имаш право просто го пропуснах, защото от доста време не съм засичал новини по него и въобще го отписах. Грешката е моя. 
- BestRadio
- 1000+

- Has thanked: 405 times
- Been thanked: 271 times
- Обратна връзка:
Грешката не е само във форума, Пардонови дори в искането си (както ще прочетете по-горе) също не споменават Радио Скай...Halfdead написа:Да де, имаш право просто го пропуснах, защото от доста време не съм засичал новини по него и въобще го отписах. Грешката е моя.
Колкото до Енерджи - как всъщност му е името? На френски Ен Ер Жи или на английски Ен Ар Джей, или просто побългареното Енерджи, реално по лицензия е Радио Енерджи, защо тогава се изписва и като NRJ?? Наистина законът повелява задължително на кирилица, с опция и на латиница - но за второто няма изрична воля! Или по-скоро е удобно, ккакто се и мотивират - успешен модел за създаване на радиопрограма и задоволяване нуждите на българската аудитория от качествени програми, отразяващи последните европейски тенденции...
Уви обаче всичко е единфранчайзингов модел и се прикриват зад една европейска марка, реализирайки жалкия си проект...
- radiator
- 1000+

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 83 times
Бест, само във Франция е ЕнАрЖи. Навсякъде другаде си е Енерджи, т.е. така се изговаря. А се изписва тако ENERGY или NRJ на RDS.
Радиатор,да не би искаш да кажеш,че произношението на френски е "Ан Ер(ер-паризиен)Же(жи)"
NRJ на френски се произнася точно ЕнЕрЖи
"G" на френски се чете "же"
"G" на френски се чете "же"
- borosport
- 1000+

- Обратна връзка:
Аз те попитах като си такъв разбирач как прецени, че само това радио купува? Боб ли хвърля? карти таро ли реди? Ако казваш, че всички плащат на ТНС/ТВ План добре, но ако твърдиш, че само някой плаща ти доказвай аз няма какво да ти доказвам. Освен това проучването за слушаемостта засяга град София, а не Видин. Аз твърдя, че всички си плащат и рекламодателите хич не гледат ТНС/ТВ План според мен, а си имат други способи. Аз се чудя какво стана с конкуренцията в пийпълметрията, нали щеше да има конкуренция?Enchev написа:Айде айде не били купени.

- Halfdead
- 1000+

Re: Какво стана с радио ENERGY-Видин?
Колеги, възкресявам тази тема поради факта, че от около седмица вече на 93,6 във Видин няма никой. Нито пилотен сигнал, нито бучене...Нищо. Енерджи продължава да звучи на 90,6 от Белоградчик, с не-добро покритие във Видин, каквото си е било винаги покритието на тази честота в града. Някой знае ли нещо по въпроса? Дали е думнал предавателя, или причината за липсата на Енерджи Видин е друга.. 
-
MattParkman
- 100+

- Been thanked: 1 time
Re: Какво стана с радио ENERGY-Видин?
И аз го забелязах. Когато звучеше Бъдин също имаше подобни проблеми с предавателя. Предполагам, че ще го оправят до няколко дни...Halfdead написа:Колеги, възкресявам тази тема поради факта, че от около седмица вече на 93,6 във Видин няма никой. Нито пилотен сигнал, нито бучене...Нищо. Енерджи продължава да звучи на 90,6 от Белоградчик, с не-добро покритие във Видин, каквото си е било винаги покритието на тази честота в града. Някой знае ли нещо по въпроса? Дали е думнал предавателя, или причината за липсата на Енерджи Видин е друга..
- BestRadio
- 1000+

- Has thanked: 405 times
- Been thanked: 271 times
- Обратна връзка:

Актуално маркетингово проучване за състоянието на аудиторията в град Видин, изключвайки тоталното фаворизирани на поръчителя БНР и програмите му, недоумение будят други факти. Някои от програмите нямат ефирно покритие в областта - N-Joy, Вероника, Радио 1, други реално не съществуват или са под една шапка - Фреш Видин и Гама...
- Halfdead
- 1000+

Хаха Интересна класация! Според мен по-точно би било:
1.Веселина
2.Енерджи
3.Фреш
4.Фокус
5.Скай
6.З-рок
7.Дарик
8.Радио Видин/Хоризонт/Хр.Ботев
9.ФМ+
Относно липсващите радия - можеби класацията се базира на Интернет-слушателите?
Edit: Колеги, Енерджи отново звучи на 93,6. Явно проблемът беше в предавателя, както се предполагаше.
1.Веселина
2.Енерджи
3.Фреш
4.Фокус
5.Скай
6.З-рок
7.Дарик
8.Радио Видин/Хоризонт/Хр.Ботев
9.ФМ+
Относно липсващите радия - можеби класацията се базира на Интернет-слушателите?
Edit: Колеги, Енерджи отново звучи на 93,6. Явно проблемът беше в предавателя, както се предполагаше.
Half, би ли могъл да коментираш въпроса,какви са съображенията да има две честоти за Видински окръг-една от Белогр. предавателен център и друга в самия Видин. Разстоянието не е повече от 50км,наклонено разстояние. Видин и региона ,около имат пълна и почти пълна видимост и радиовидимост към Белоградчик. Сигнала от там се чува и в Румъния и Сърбия. Който може да даде повече инфо,да заповяда.