Като малките им развиващи се радиа (като Сити, Авторадио и т.н.) биват занимарени, ще загубят слушателите си от там, а следователно и Енерджи
Сити, Авторадио и Енерджи са с различно предназначение. Сити не е чак занемарено, просто времето на извъртане на част от категориите беше увеличено, за да не се добавя твърде много нова музика и да не омръзва толкова бързо.
интересът към радиа с много реклами днешно време пада драстично - много приятели вече си плащат месечен абонамент към стрийминг услуги, за да слушат без реклами
Да, ама плащат, а при частните радиа приходите няма откъде да дойдат другаде, освен от реклами, за щастие не са като 7/8 ТВ с оня безсмислен абонамент. На фейсбук страницата на Фреш имаше дивашка цензура до 2013, както е във фейсбука на Сити в момента, но сега от 10 г действително от Фреш не трият критики, даже отговарят на някои. Преди 2013 само на мейл са ми връщали писмо, като им драсна. А медиите на United още от времето на ProSieben групата никога не са ми отказвали нито един отговор на какъв да е мой въпрос, за което благодаря. На тях може да се разчита, че ще обърнат внимание на каквото съм написал.
Немалко пъти сме обсъждали специалния жанр от CHR + 2000-те + гръцко, който обикаля не само Авторадио, но понякога и Енерджи и Сити.
Това представляваха Фреш и донякъде Pro FM през 2011. Тоест, за Авто се ползва антично, почти пенсионерско ноухау

При Сити няма такъв подход от поне 15 г.