Радио ЕNERGY - Hit Music Only
-
Петър Томов
- 100+

- Been thanked: 4 times
Re: Радио NRJ
За теб, може би! Но в Поздравителния концерт ако си поръчам песен на Дони и Нети, дали ще ми я пуснат?
А аз ако си поръчам някоя песен на Азис дали ще ми я пуснат?
Има си радиа за всякаква музика. Пробвай в БГ Радио ако ти харесва повече.
-
Петър Томов
- 100+

Имам наблюдение,че Energy 92.6 Монтана или са вдигнали мощността,или са сменили точката на излъчване.От вчера приема във Враца е значително по добър.
-
Петър Томов
- 100+

Грешка! Песента е на КГБ-Безделник! Каквото и да поръчам, русата ще ми го пусне, ако ще и Емил Димитров да е!
Имаха новини на старта си, може би през 2009 беше последната емисия. Не пиша, за да хейтя някого, просто Драго копае гроба на радиото, което успя да изгради в музикален план до 2010. Особено през въпросната година, както и в началото на 2011, Енерджи имаше вече горе-долу богата фонотека, която използваше. А сега какво - тук таме някое румънско от преди години, втръсналите до гадене стотина деветдесетарски one-hit уондъри и по някое включване на водещи, които ако са повече от един в студиото, обикновено се чудят какво да кажат в ефир.BestRadio написа:На мен по-скоро ми напомня, че вече е изчерпано откъм идея - първо не пускат само музиката на 90-те, второ тези поздравителни блокове са присъщи именно за зората на радиото в България и са модерни единствено по Веселина и пр. За толкова години така и не намериха начин да излъчват новини и да създадат някакви интересни предавания...
Ако става въпрос за музика, определено Енерджи може да диша прахта на доста по-интересното в момента N-joy.
-
Петър Томов
- 100+

Ами да! Нали затова троянци настояваха по Общинския Радиовъзел да се излъчва програмата на N-Joy, вместо тази на "Хоризонт" с вездесъщите коментари за това-онова! По N-JOY си има Вечерен Поздравителен Концерт, а и музиката им е разнообразна!
Предполагам, че сега, след като Комюникорп са си продали радиата, предстои да ги закрият и са освободили служителите.
- partyfm
- 100+

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
- Обратна връзка:
Никой нищо няма да закрива, вероятно Вероника и радио 1 рок в някой градове ще спре и на техните честоти съответно ще тръгне Авторадио и NovaNews. А липсата на водещи може да се дължи на профилактика.
- BigBrother
- 1000+

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 58 times
Някой има ли идея, защо на някои компютри в сайта на радиото се вижда името на песента, която свири в момента,
а на други не се показва?

а на други не се показва?
Проектиране и изграждане на системи за Отопление, климатизация и вентилация
- nvr
- 1000+

- Has thanked: 176 times
- Been thanked: 33 times
Радио NRJ ми харесва,често го слушам пускат любимите ми песни Евроденс от 90 те,новините не знам кой ги води,но мисля че нямат сутрешен блок.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
Мисля че нямат новини. Всеки ден слушам радиото и не съм чул новини, а само времето. Има сутрешно предаване - Request
- BestRadio
- 1000+

- Has thanked: 405 times
- Been thanked: 271 times
- Обратна връзка:
Програмата на Радио Беркк-М скоро ще се излъчва от ТВРС Мездрея. Явно част от сделката с Енерджи за честотата им в Монтана.BigBrother написа:Скоро радио Енерджи в Монтана на 92.6. Честотата на Берк.