coria,nadal_fan написа:Самокандидатирам се за модератор, който е с мен да пише.
С теб съм, както и аз се самокандидатирам
Също имам една идея към г-дата Щербак & Панджаров - бутон "Благодаря" към мненията. Има мнения за които просто няма какво да се отговори, и именно там мисля че се зараждат offtopic.
coria,nadal_fan написа:Самокандидатирам се за модератор, който е с мен да пише.
С теб съм, както и аз се самокандидатирам
Също имам една идея към г-дата Щербак & Панджаров - бутон "Благодаря" към мненията. Има мнения за които просто няма какво да се отговори, и именно там мисля че се зараждат offtopic.
И мен не ми пречи да се кандидатирам, все пак от 6 години съм тук, имам познания свързани с ipb и vBulletin - ще се оправя .
Незнам обаче може ли да се 'сложи' бутон 'thanks for the useful post' - 'Благодаря' както спомена колегата преди мен, защото принципно тази благинка е добавка към форумите с vBulletin. Иначе е доста добра идея, подкрепям с две ръце!
edit : като гледам могло! http://www.google.bg/#hl=bg&safe=off&ou ... 80&bih=878
Everybody has a radio. To listen to a radio is normal. To listen to a radio, that is far away from you is a DARE!
Halfdead написа:Незнам обаче може ли да се 'сложи' бутон 'thanks for the useful post' - 'Благодаря' както спомена колегата преди мен, защото принципно тази благинка е добавка към форумите с vBulletin. Иначе е доста добра идея, подкрепям с две ръце!
edit : като гледам могло! http://www.google.bg/#hl=bg&safe=off&ou ... 80&bih=878
Да, възможно е такъв бутон да се влее в редиците на форума. Мисля, че г-н Щербак е способен напълно да го направи. Друг е вече въпросът за свободното време за такива промени на графичното и системно оформление. Аз също мога да го вмъкна, обаче нямам достъп до администраторския панел. Нека той да се заеме.
След проведена анкета за периода от 23 януари до 26 януари 2021-ва година, членовете на форума решиха с 9 гласа ,,ЗА", всичко свързано с форума и сайта да се коментира в две общи теми - една обща за сайта и една обща за форума. До момента тези неща се коментираха в цели 8 теми, които вече са заключени:
- Предложения за подобрения във форума
- Проблеми във форума и сайта на Predavatel
- Грешки в сайта
- Липса на модерация
- Допълнения в сайта Predavatel.com
- ПОТРЕБИТЕЛИ СИСТЕМНО НАРУШАВАЩИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА
- Administration and Moderation
- Форумът на predavatel.com - нападан от ботове?