Всичко за българските радиостанции - УКВ честоти и покритие, водещи и музикални редактори, сутрешни, следобедни блокове и нощни блокове и други ефирни емоции
radiomanbg написа: ↑08 Ное 2023, 17:50
Супер! Остава да разберем дали модератора ще го отрази коректно, с каква мощност е излъчнането и докъде се приема нормално в този регион!!!
Какво толкова голямо чудо очаквате? Точката ще бъде копирана от Меджик, мощността е между 250 и 300 W - най- висока от всички останали радиа без лиценз за национално покритие, излъчващи от Градище – БГ Радио и Радио 1. За съжаление обаче Меджик до последно беше единствената станция с пръщене в крайните квартали на града, в частност точно под хълма на кулата посока изхода за Трявна и кв. Бичкиня (южна част на града). Покритието е незадоволително! Пръщене и в кв. Русевци на север.
Вече повече от 20 години радиогрупата губи от онлайн излъчванията на станциите. Жалко, че никой не може да го оправи, след 4 различни собственика. Първо трябваше да се тегли точно определен плейър, после звукът беше много зле и бутоните на онлайн плейърите не работеха. Сега бутнаха нещо, звукът е като заглъхнал в сравнение с всички други радиа, стриймовете прекъсват в точно определен час сами. Нисък звук. Забавяне без аналог с други национални и регионални радиа с между 45 сек. и минута от самия жив ефир. Има още доста работа Юнайтед груп, за да покрие минимум.
Мястото и сградата беше купена от фирма, която искаше да строи голям център с офиси и апартаменти.
quote=obamium_2 post_id=225444 time=1703629988 user_id=69095]
Някой има ли идея защо бутнаха сградата със старите студия на Витоша, Веселина и др.?
[/quote]
Значи, тъй и тъй се вдигна темата, имам музикално предложение към Витоша: https://www.youtube.com/watch?v=0ENtexgaT30
Ще пасва идеално на трансовете и ще е изключително интересно, ако се падне в началото на часа и някой водещ трябва да го обяви на opener. Важи и за Енерджи, там пък ще е яко ако някой си го поръча...
Не ти ли е малко.... по-динамично Представих си радио с подобно звучене
meloman No 1 написа: ↑27 Дек 2023, 19:00
Значи, тъй и тъй се вдигна темата, имам музикално предложение към Витоша: https://www.youtube.com/watch?v=0ENtexgaT30
Ще пасва идеално на трансовете и ще е изключително интересно, ако се падне в началото на часа и някой водещ трябва да го обяви на opener. Важи и за Енерджи, там пък ще е яко ако някой си го поръча...
Аа, как, перфектно е - Scooter на новото време... Проблемът, ако е на честа ротация - докато се обяви заглавието бързо и гладко и трябва да отпадне от ефир...
Впрочем, от новото студио Витоша тази година ми звучи доста по-добре от преди, няма толкова вдигнати високи и компресорът не е надут и с ниски прагове като преди.
meloman No 1 написа: ↑28 Дек 2023, 18:22
Аа, как, перфектно е - Scooter на новото време... Проблемът, ако е на честа ротация - докато се обяви заглавието бързо и гладко и трябва да отпадне от ефир...
Впрочем, от новото студио Витоша тази година ми звучи доста по-добре от преди, няма толкова вдигнати високи и компресорът не е надут и с ниски прагове като преди.
Благодаря ти!
Сменихме ги компресорите с нови и преноса вече е оптика
Добър вечер,
Радио Витоша май никога няма да бъде това, което беше преди 20 години.
Тогава плейлиста наистина беше разнообразен, имаше конкуренция и съответно нещата се правеха с мисъл.
Сега програмата е толкова скучна, че чак ме кара да заспя ...
лишена от всякакъв " пауър " и джинглите не струват... личи си, че само 1 човек ги прави.
Абе не е чак толкова лошо, това което ми харесва е,че има позабравени песни, които не се пускат от другите радиостанции, например Wild Ones и Story of my life .