Радио Веселина - Най-добрият микс от песни
Радио Веселина - Най-добрият микс от песни
От няколко дни 94.3 е с усилен сигнал,вече се лови и в Златоград и в посока границата,подобри сигнала в Мадан!
Ще е много добре да се качат предавателите на РРТС Снежанка,тъкмо ще се подобри сигнала към Пловдив и в посока Кърджали и ще се покрива по-голяма територия с по-малка мощност!
Ще е много добре да се качат предавателите на РРТС Снежанка,тъкмо ще се подобри сигнала към Пловдив и в посока Кърджали и ще се покрива по-голяма територия с по-малка мощност!
Re: Радио Веселина
На какво се дължи това
пневматични инструменти
пневматични инструменти
Последно промяна от pllb на 29 Юли 2018, 22:53, променено общо 1 път.
-
ShukiBG
- 1000+

- Has thanked: 620 times
- Been thanked: 255 times
- Обратна връзка:
Веселина 87.7MHz не се ли меши с BNR Shumen 87.6MHz от Венец ?popovp написа:Отново е "на линия".
FM/MW/LW/SW/AIR Receiver: XHDATA-D808
DAB/DAB+ Receiver: Panasonic RF-D10, Sony XDR-P1DBP
TV: Leadstar D10
Представител от
- viliqnko.petkov
- 500+

- Been thanked: 1 time
В деня на траур това радио се подиграва с паметта на хората като излъчват кючеци и чалга. Да беше отживяло. И Вероника е така.
То само енерджи в деня на траура нямаше предавания. Витоша имаха наколко предавания,Фреша сега звучи класацията,към 10 и нещо също имаше предаване. А Nova News са си променили май плейлистата ,заради траураviliqnko.petkov написа:В деня на траур това радио се подиграва с паметта на хората като излъчват кючеци и чалга. Да беше отживяло. И Вероника е така.
- nvr
- 1000+

- Has thanked: 176 times
- Been thanked: 33 times
Такива радиостанции са за закриване.Нямат капка уважение,Поне при другите имаше музика,но даже по Радио София казаха БНР изказва съболезнования на загиналите!!!viliqnko.petkov написа:В деня на траур това радио се подиграва с паметта на хората като излъчват кючеци и чалга. Да беше отживяло. И Вероника е така.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
Само мен ли ме дразни, че по Веселина поне две трети от музиката е сръбска и гръцка? Те българска чалга почти не пускат по това радио вече.
- BestRadio
- 1000+

- Has thanked: 405 times
- Been thanked: 271 times
- Обратна връзка:
Българската чалга вече върви по City и The Voice...secet написа:Само мен ли ме дразни, че по Веселина поне две трети от музиката е сръбска и гръцка? Те българска чалга почти не пускат по това радио вече.
- BigBrother
- 1000+

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 58 times
То и по Вероника е същата работа.secet написа:Само мен ли ме дразни, че по Веселина поне две трети от музиката е сръбска и гръцка? Те българска чалга почти не пускат по това радио вече.
- nvr
- 1000+

- Has thanked: 176 times
- Been thanked: 33 times
Е сръбската и гръцката чалга въпреки,че не ги слушам стават за маса.Ама нашата,която само просташки звуци и думи,нямам думи!!!
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
-
Петър Томов
- 100+

- Been thanked: 4 times
От 3 дни на 106.3, където е "Веселина за Варна", много насича! Тези оператори в Кулата не виждат ли какво става?
-
Петър Томов
- 100+

- Been thanked: 4 times
От 3 дни на 106.3, където е "Веселина" за Варна, много насича! Тези оператори в Кулата не виждат ли какво става?
-
ShukiBG
- 1000+

- Has thanked: 620 times
- Been thanked: 255 times
- Обратна връзка:
То преди няколко дена на 106.3 за Варна беше пълна тишина. Най-вероятно след като са го пуснали е започнало да насича, май трябва рестарт, амаа май нема кой да го направи
Преди половин час минах през Варна, обаче този път не съм пускал Веселина. Навсякъде е пълно с турски станции..
Преди половин час минах през Варна, обаче този път не съм пускал Веселина. Навсякъде е пълно с турски станции..
FM/MW/LW/SW/AIR Receiver: XHDATA-D808
DAB/DAB+ Receiver: Panasonic RF-D10, Sony XDR-P1DBP
TV: Leadstar D10
Представител от
-
lunar_light
- 100+

Днес Веселина излъчва в Русе паралелно на 105.8MHz и 93.1MHz. Какво пак става с тези смени на честоти? RDS текста си е същия ( RADIO VESELINA ) Звукът от предавателя на 93.1 е по-чист и плътен, въпреки че предава с почти секунда назад от 105.8.
- Stani
- 1000+

- Has thanked: 240 times
- Been thanked: 187 times
Това 93,1 от къде се излъчва? Официалната честота е 105,8 за Русе!lunar_light написа:Днес Веселина излъчва в Русе паралелно на 105.8MHz и 93.1MHz. Какво пак става с тези смени на честоти? RDS текста си е същия ( RADIO VESELINA ) Звукът от предавателя на 93.1 е по-чист и плътен, въпреки че предава с почти секунда назад от 105.8.