KATRA FM, Пловдив 100,4
KATRA FM, Пловдив 100,4
Здравейте! По принцип съм голям фен на електронната музика(предимно транс), но живея в Асеновград и наскоро "открих" това радио! За мен то е единственото в България което толерира стиловете от електронната музика - денс,хаус, а дори от петък 22:00 часа и транс.Какво е вашето мнение за това радио? Знам, че се чува само в региона на Пловдив, но монополистите не дават разрешение за излъчване и в другите градове, какво да се прави 
-
KRAKRA
Re: Мнението ви за KATRA.FM ?
Тия не разбраха ли, че в който и форум да се плачат, от пролетта селската радиоточка става истинко радио 
- BigBrother
- 1000+

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 58 times
Ми това е едно от любимите ми радия, мога да кажа само хубави неща за него.Адски силен сигнал,много им е як звука,свежи джингли,готина музика,добри водещи всичко е на ниво!
Пожелавам им още много слушатели и дълги години в ефира на Пловдив!!
Пожелавам им още много слушатели и дълги години в ефира на Пловдив!!
Колкото Нова и Южен Бряг станахаKRAKRA написа: Тия не разбраха ли, че в който и форум да се плачат, от пролетта селската радиоточка става истинко радио
-
трмкр
Жалко, че ти и след пролетта ще си останеш абсолютен олигофрен.KRAKRA написа:Тия не разбраха ли, че в който и форум да се плачат, от пролетта селската радиоточка става истинко радиоCHH4 написа:Здравейте! По принцип съм голям фен на електронната музика(предимно транс), но живея в Асеновград и наскоро "открих" това радио! За мен то е единственото в България което толерира стиловете от електронната музика - денс,хаус, а дори от петък 22:00 часа и транс.Какво е вашето мнение за това радио? Знам, че се чува само в региона на Пловдив, но монополистите не дават разрешение за излъчване и в другите градове, какво да се прави
Единственото пловдивско радио в момента! /като изключим държавното радио Пловдив/!?
- shoshko
- 1000+

- Been thanked: 5 times
Това радио е страхотно!! И мисля, че България има повече нужда от такива радиостанции
Същата музика (хаус/денс) се върти и по Радио Микс Поморие..за него имам също много високо мнение, макар и да го слушам само вечер, когато съм пред компютъра 
А къде забрави транс? КАТРА ФМ има предаване за транс музика всеки петък от 22:00 часаshoshko написа:Това радио е страхотно!! И мисля, че България има повече нужда от такива радиостанцииСъщата музика (хаус/денс) се върти и по Радио Микс Поморие..за него имам също много високо мнение, макар и да го слушам само вечер, когато съм пред компютъра
-
DSG
- Нов

- Been thanked: 3 times
Здравейте,
За да не отварям нова тема, ще ползвам тази, за да питам: случайно някой да знае какво става с онлайн излъчването на Катра ФМ? Допреди 2-3 седмици слушах радиото посредством излъчването във формат mp3 HQ 192 kbps. В последствие този линк отказа и се ориентирах към Windows Media Audio - до преди няколко дни се ловеше без промени, но от събота насам и той отказа. След като проверих на официалната им страница http://www.katrafm.com се оказа, че нито един линк от предоставените там не зацепва. Освен това ми направи впечатление, че на сайта отсъства и уебкамерата от студиото (не, че ми трабва, но буди съмнения...). Писах им мейл, но засега няма отговор. Дали е просто временен техниески проблем, или индикация, че и с това радио става нещо...?
Благодаря предварително.
За да не отварям нова тема, ще ползвам тази, за да питам: случайно някой да знае какво става с онлайн излъчването на Катра ФМ? Допреди 2-3 седмици слушах радиото посредством излъчването във формат mp3 HQ 192 kbps. В последствие този линк отказа и се ориентирах към Windows Media Audio - до преди няколко дни се ловеше без промени, но от събота насам и той отказа. След като проверих на официалната им страница http://www.katrafm.com се оказа, че нито един линк от предоставените там не зацепва. Освен това ми направи впечатление, че на сайта отсъства и уебкамерата от студиото (не, че ми трабва, но буди съмнения...). Писах им мейл, но засега няма отговор. Дали е просто временен техниески проблем, или индикация, че и с това радио става нещо...?
Благодаря предварително.
- HotMusicFan
- 100+

Доколкото разбирам,е временен технически проблем.DSG написа:Дали е просто временен техниески проблем
Аз пък не одобрявам водещите. Слушах малко в събота сутринта и в понеделник следобяд. Особено водещата в неделя (не мога да преценя дали беше същата като в събота), обясняваше колко важно да е говорим правилно български език, а самата тя направи толкова много грешки... Ужасна интонация, много кофти подход към слушателите. А и като цяло някакво станно предаване за трафика, което ми се струва леко нетипично. Но те си знаят. Относно музиката - кефи.
- HotMusicFan
- 100+

Първо-предавания и водещи в неделя няма.Второ-как прецени подхода към слушателите?Ти самият какви представи имаш за водене на предаване?ATi написа:Аз пък не одобрявам водещите. Слушах малко в събота сутринта и в понеделник следобяд. Особено водещата в неделя (не мога да преценя дали беше същата като в събота), обясняваше колко важно да е говорим правилно български език, а самата тя направи толкова много грешки... Ужасна интонация, много кофти подход към слушателите. А и като цяло някакво станно предаване за трафика, което ми се струва леко нетипично. Но те си знаят. Относно музиката - кефи.
P.S.Винаги съм призовавал такива като теб да се замислят те самите как биха звучали,ако седнат пред микрофона.
- Future_Generation
- 500+

Доста яко радио,като съм в Пазарджик го слушам,но ФРЕШ и най-вече НОВА си остават най-яките радиа в България
Оставете УЛТРА,спасете БЪЛГАРСКОТО!!! 
- hot_fan
- 1000+

- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 25 times
Катра ФМ е страхотно радио, жалко че в София няма как да го слушаме.Future_Generation написа:Доста яко радио,като съм в Пазарджик го слушам,но ФРЕШ и най-вече НОВА си остават най-яките радиа в България
Въпрос към теб: Какво общо намери между Фреш и Радио Нова, много ми е интересно...
- the_heaven
- 500+

- Has thanked: 4 times
HotMusicFan, човекът изразява собственото си мнение.
Не е нужно да се превръщаме в адвокат на любимото си радио след всяко мнение, което критикува даденото радио.
В интерес на истината, и на мен не ми допада монотонната интонация на водещата през седмицата, но явно такава представа за звучене имат от Катра, в което няма нищо лошо.
Не е нужно да се превръщаме в адвокат на любимото си радио след всяко мнение, което критикува даденото радио.
В интерес на истината, и на мен не ми допада монотонната интонация на водещата през седмицата, но явно такава представа за звучене имат от Катра, в което няма нищо лошо.
HotMusicFan написа:Първо-предавания и водещи в неделя няма.Второ-как прецени подхода към слушателите?Ти самият какви представи имаш за водене на предаване?ATi написа:Аз пък не одобрявам водещите. Слушах малко в събота сутринта и в понеделник следобяд. Особено водещата в неделя (не мога да преценя дали беше същата като в събота), обясняваше колко важно да е говорим правилно български език, а самата тя направи толкова много грешки... Ужасна интонация, много кофти подход към слушателите. А и като цяло някакво станно предаване за трафика, което ми се струва леко нетипично. Но те си знаят. Относно музиката - кефи.
P.S.Винаги съм призовавал такива като теб да се замислят те самите как биха звучали,ако седнат пред микрофона.
- HotMusicFan
- 100+

Аз не адвокатствам,а говоря с факти;против човека нямам нищо лично,но просто си личи,че коментарът му не е на място;само факта,че той говори за време (неделя),през което няма водещ в студиото,показва,че мнението му се базира на "слушане" от тип "през едното влязло,през другото излязло"...the_heaven написа:HotMusicFan, човекът изразява собственото си мнение.
Нямам нищо против-нека каже-колко време е слушал,какво е чул,и какво е очаквал да чуе?
Последно промяна от HotMusicFan на 26 Май 2010, 14:56, променено общо 1 път.
- radiator
- 1000+

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 83 times
Повярвай ми, ATi ЗНАЕ и ИМА подход към слушателите... просто го е правил много години (сядането и говоренето пред микрофона) и е много добър в това, което прави.HotMusicFan написа:Първо-предавания и водещи в неделя няма.Второ-как прецени подхода към слушателите?Ти самият какви представи имаш за водене на предаване?ATi написа:Аз пък не одобрявам водещите. Слушах малко в събота сутринта и в понеделник следобяд. Особено водещата в неделя (не мога да преценя дали беше същата като в събота), обясняваше колко важно да е говорим правилно български език, а самата тя направи толкова много грешки... Ужасна интонация, много кофти подход към слушателите. А и като цяло някакво станно предаване за трафика, което ми се струва леко нетипично. Но те си знаят. Относно музиката - кефи.
- HotMusicFan
- 100+

OK.Повтарям пак,не го познавам,нищо лично.Но в този случай,според мен,думите му още повече не подхождат-най-малко като за професионалист:radiator написа:Повярвай ми, ATi ЗНАЕ и ИМА подход към слушателите... просто го е правил много години (сядането и говоренето пред микрофона) и е много добър в това, което прави.
ATi написа:Аз пък не одобрявам водещите. Слушах малко в събота сутринта и в понеделник следобяд. Особено водещата в неделя (не мога да преценя дали беше същата като в събота), обясняваше колко важно да е говорим правилно български език, а самата тя направи толкова много грешки... Ужасна интонация, много кофти подход към слушателите. А и като цяло някакво станно предаване за трафика, което ми се струва леко нетипично. Но те си знаят. Относно музиката - кефи.
Имам и още един въпрос към ATi-след като има опит,нима не е чувал предавания за трафик?Какво нетипично има?Не съвпада с формата?
-
freaky.greek
- 100+

И аз мисля, че Катра е изключително професионално правено радио, но мнението ми за водещите е сходно с това на ATi.
Eminem - Not Afraid
Now This Will Be A Beautiful Death - Jumping Out The Window, Letting Everything Go
Now This Will Be A Beautiful Death - Jumping Out The Window, Letting Everything Go